fbpx
BENETEAU Antares 11

ANTARES 11

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Antares 11 – ett kliv in i framtidens båtliv

Banbrytande layout, nedfällbart fribord och en vidöppen planlösning. Med Antares 11 tar vi ett jättekliv in i framtidens båtliv.

Stora ljusinsläpp i all ära men i fallet med Antares 11 handlar det mer om jättelika glaspartier. Något som har gjort Antares 11 till något alldeles extra när det gäller kombinationen ljus, rymd och komfort. Vi har alltså att göra med en båt där Beneteau-varvet tillsammans med Sarrazin Design verkligen har vågat ta ut svängarna och skapa något som fått båtvärlden att studsa.

Ta bara salongen, eller vilken som helst av sovhytterna för den delen, som fullkomligen badar i ljus och som tillåter att man har koll på omgivningen all vaken tid. Eller ta den sömlösa passagen mellan salongen och akterdäcket/sittbrunnen som förenar dessa båda utrymmen till en enda stor enhet.

Tillsammans skapar detta en fullfjädrad familje- och semesterbåt för långa vistelser till sjöss. Förbi är den tid då man längtar hem till “en riktig säng” och då den övriga besättningen känns påträngande pågrund av de begränsade utrymmena ombord.

Som sig bör på en båt gjord för långturer så har Antares 11 också nedsänkta gångbord och kraftiga räcken att hålla sig i. Något som kan verka överflödigt men som gör stor skillnad när det gäller att röra sig ledigt ombord. Till detta kommer en extra finess i form av en nedfällbar del av friborden som gör känslan av närhet till havet påtaglig. Likaså är detta en snabb väg till ett dopp i det blå när så önskas.

Som förare kontrollerar man två rappa utombordare som i kombination med Beneteaus välsvarvade skrov levererar en jätteportion körglädje. Stor möda har lagts på ergonomin och komforten vid förarplatsen med föredömligt snitsig och överskådlig instrumentbräda.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som är ett av världens största och mest anrika varv och som har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns på såväl andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där varje detalj bygger långa tider av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU
DESIGNER : Sarrazin Design

Ett välsvarvat skrov gör Antares 11 redo för långa färder till havs. Notera de fräcka linjerna signerade Sarrazin Design.

Med den öppna, ljusa och luftiga planlösningen och den geniala layouten tar Antares 11 ett jättekliv in i framtidens båtliv.

SOL OCH BAD
SÄKERHETEN FÖRST
KÖRGLÄDJE I KONCENTRAT

SOL OCH BAD

Öppningsbar skrovsida samt solbäddar både i fören och aktern bäddar för lata dagar till sjöss.

SÄKERHETEN FÖRST

Höga fribord, nedsänkta gångbord och kraftiga räcken runt om hela båten är liksom dubbla utombordare en del av säkerhetstänket kring Antares 11.

KÖRGLÄDJE I KONCENTRAT

Antares 11 balanserar förvånansvärt högt och lätt på sin V-botten och lämpar sig för upp till 2 x 300 hk.

SPECIFIKATION

Längd överallt
11.08 m
Skrovlängd
9.9 m
Bredd
3.40 m
Lätt deplacement
6 103 kg
Bränslekapacitet
2 x 400 L
Vattenkapacitet
200 L
Motorkraft
2 x 300 CV
Framdrivning
Out-board
CE Certification
B8/C11
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN