fbpx
Gran Turismo 41

GRAN TURISMO 41

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Gran Turismo 41 – rymd, sport och komfort

Gran Turismo 41 förenar, fräck design, snitsiga lösningar och sportiga egenskaper i en och samma lyxiga express cruiser.

Att en Gran Turismo 41 bjuder hög boendekomfort för hela familjen är föga förvånande. Det ska man kunna begära av en båt i den här storleksklassen. Det som skiljer henne från mängden är hur man lyckats trolla med utrymmet på ett sätt som gör henne jämförbar med betydligt större båtar.

Till detta kommer den centrerade förarplatsen som inte bara ger en sportig känsla. Det ger också en välkommen överblick vid manövrering i trånga hamnar. Något som för övrigt går lekande lätt tack vare 2 x Volvo Penta D4 (2 x 300 hk) med tillhörande joystick. Den som vill ha ännu mer krut i motorrummet kan få 2 x Volvo Penta D6 (2 x 380 hk) som garanterar en toppfart på hela 37 knop.

Den påtagliga känslan av ljus, luft och rymd i sittbrunnen följer med inne i båten där många och stora ljusinsläpp borgar för en svårslagen komfort. Den som ännu inte har haft nöjet att beskåda (och imponeras) av  hennes salong, gästhytt, ägarhytten med den jättelika dubbelbädden m.m ännu uppmanas att göra det.

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Gran Turismo 41 är en produkt av världens största båtvarv. Varje lösning och varje finess är resultat åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
INTERIOR DESIGN : Andreani Design

Gran Turismo 41 är ett lysande exempel på att sportig inte nödvändigtvis måste betyda opraktisk.

Tvärt om är detta en uppvisning i det rakt motsatta. Breda och lättframkomliga däcksytor, elektisk badplattform (extra), och ställbara solbäddar i aktern såväl som på fördäcket.

En smått genial inredningslayout i kombination med mycket ljusinsläpp. Det är hemligheten bakom Gran Turismo 41:ans storslagna interiör som på så sätt är befriad från kompromisser.

Oavsett det gäller salongen, sovhytterna, köket, toaletten eller något annat utrymme så fungerar de – utan prut – och med gott om luft däremellan.

SE VIDEO

AIR STEP® HULL
KÖRGLÄDJE
UMGÅS OCH UPPLEV
RYMD OCH LJUS

AIR STEP® HULL

Teorin är enkelt. Man suger in luft under skrovet och får på så sätt mindre motstånd i vattnet med allt vad det innebär av av ökad fart och sparade bränslekostnader. Som en ren bonus har detta också resulterat i ökad stabilitet, mjukare gång och snabbare acceleration.

KÖRGLÄDJE

En centrerad förarplats och en runt-omkring-sikt som slår det mesta. Gott så, men till detta sportiga upplägg kommer också köregenskaper som matchar. Med den stora takluckan i öppet läge är känslan av att sitta utomhus och köra inte långt borta.

On top of contributing to her sporty design, the hard-top combines crew protection with a lifestyle open to the sea. The large electric sunroof is delivered as standard to add to the thrills.

UMGÅS OCH UPPLEV

Gran Turismo 41 kännetecknas av stora sociala ytorna där salongen flyter ihop med sittbrunnen och badbryggan som ett enda naturligt flöde utan avbrott. Det är med andra ord upplagt för mingel eller komfortabelt familjebåtliv under många långa veckor i sträck.

RYMD OCH LJUS

Speciellt stolta är vi över hur designteamet bakom Gran Turismo 41 har lyckats trolla med utrymmet och på så sätt få en 41-fotare att kännas betydligt större än vad den är.

SPECIFIKATION

Längd över allt
12.55 m
Skrovlängd
11.50 m
Bredd
3.85 m
Lätt deplacement
7 959 kg
Bränslekapacitet
2×325 l
Vattenkapacitet
200 l
Motor
2 st Volvo Penta D4 300 hk
Motor option
2 st Volvo Penta D4 380 hk
CE Certification
B 10 | C 10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN