fbpx

OCEANIS

Världsreferensen inom cruising. Med åtta modeller från 31 till 60 fot är Oceanis en säker och effektiv segelbåt. Med alltmer stabila skrov, tydliga däckplaner, förenklad manövrering, utrustning och interiörer som låter sig anpassas, fortsätter Oceanis -sortimentet att förbättra kryssningsupplevelsen. Drömmen faller subtilt på plats.

OCEANIS

FIRST

Signaturegenskaperna i First -serien har inte förändrats sedan starten 1977. Första modellerna har alltid utformats för seglare som gillar klubbtävling lika mycket som cruising, vilket ger det bästa från två världar till en enda produktlinje. År 2021 lanserar BENETEAU de nya First 14, 24 och 27.

Dessa båtar drar kraft från samma spännande skrov som deras SE -motsvarigheter samtidigt som de erbjuder enklare system, aluminiummaster, bekvämare interiörer och cockpits som är inriktade på dagssegling och kustkryssning, dessa båtar anpassar sig till de olika behoven och förväntningarna hos en mängd olika användare.

FIRST

FIRST SE

HÖGTEKNISK PRESTANDA FRÅN TILLKLIPPNINGSKANTEN TILL RACING I HÄNDERNA PÅ FRITIDSSEGLARNA.

First SE – Seascape Edition uppmuntrar och ger seglare möjlighet att utöka sin komfortzon genom att gå med i konkurrenskraftiga en -design racing och äventyrssegling. Det växer en ägargemenskap kopplad till delade värderingar och en drivkraft för att stärka deras seglingskunskaper. Oavsett om ägarna tävlar mot andra i en-design-klasser eller deltar i äventyrssegling, kopplar First SE dem till elementen och hjälper dem att uppleva naturen på det mest autentiska sättet.
En kolrigg, laminat segel och andra tekniska funktioner ger seglare den ultimata segelupplevelsen, prestanda och kontroll.

FIRST SE

FIRST YACHT

Efterföljare till mer än 40 års erfarenhet av det första sortimentet som lanserades av BENETEAU 1977, sätter First Yacht kursen för högpresterande kryssningar.

FIRST YACHT

OCEANIS YACHT

BENETEAU har skapat en länk till en annan värld med Oceanis, som skiljer sig åt för sitt utrymme, ljus och design, som går samman för att förändra livet till sjöss. Det har öppnat dörren till nya horisonter, beskrivna av överdådiga utrymmen och betjänade av ädla och lyxiga material.

OCEANIS YACHT

Beneteau Segelbåtar

Som världens största båttillverkare erbjuder Beneteau ett brett segelbåts båtsprogram med totalt fem modellserier med olika fokus.

Upplevelse och trygghet står alltid i fokus och kombineras med en Avant-Garde design!

“Beneteau – Avant Garde in Boating”

 

Segelbåtar i Beneteau serien:

Oceanis
Oceanis Yacht
First Yacht
First
First SE
Figaro 3