fbpx
BENETEAU Gran Turismo 36

GRAN TURISMO 36

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Gran Turismo 36 – varde ljus och volym!

En stor båt när det gäller volymen, boendekomforten och sociala ytorna men en liten båt när det gäller hantering och körglädjen. Det är den korta beskrivningen av Gran Turismo 36.

Låt inte Gran Turismo 36:ans kaxiga yttre lura dig. Under skalet döljer sig ett familjärt inre som inte bara briljerar med sitt ljus och sin rymd utan som i mångt och mycket också är en uppvisning i väl tillvaratagna utrymmen. Grunden är ett skrov som är väl tilltaget i bredd och höjd vilket i sin tur bäddar för en volym som går igen i varje enskilt utrymme. Till detta kommer minst sagt generösa ljusinsläpp i form av fönster såväl i överbyggnaden som i skrovsidorna vilket skapar en svårslagen atmosfär.

Sammantaget gör allt detta Gran Turismo 36 till en första klassens semesterbåt som gör att man aldrig längtar hem till “sin riktiga säng”.

Veckorna till sjöss kommer och går men komforten består!

 

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
INTERIOR DESIGN : Andreani Design

En sportig exteriör av ett designteam på BENETEAU som inte skäms för sig men till detta kommer lösningar och finesser som verkligen visar att någon har tänkt ett varv extra.

Dit hör till exempel den väl tilltagna badbryggan, den säkra passagerna längs sidorna samt sitt brunnen som har allt vad man kan önska sig för lata dagar till sjöss där solbäddarna, såväl i aktern som på fördäcket, är något alldeles extra.

Genomgående för Gran Turismo är hur varvet har lyckats trolla med utrymmet och 36:an är inget undantag.

Här finns allt av lyxiga kabiner, pentry, väl genomtänkta sociala ytor samt toalett med separat duschkabin och allt detta utan kompromisser. Hemligheten ligger i en mycket sinnrik inredningslayout samt många och stora ljusinsläpp

SE VIDEO

KRAFTFULL

Ingen tid att förlora? Gran Turismo 36 tar dig dit vill komma snabbt. Hon är dessutom enkel och rolig att köra, har härliga utrymmen för att varva ner och njuta av skärgården.

LÄTT ATT KÖRA
SOL & BAD
DUBBLA PENTRYN
SOV GOTT

LÄTT ATT KÖRA

Den som lever kvar i tron att stora båtar är svåra att manövrera får tänka om. Gran Turismo 36 kammar inte bara hem pluspoäng för sitt trygga och pigga uppträdande på öppet vatten utan också sin följsamhet i trånga hamnar. Inte minst tack vare joystick-systemet som gör finmanövreringen lekande lätt. Sedan står valet mellan inom- eller utombordare, bensin eller diesel.

SOL & BAD

Särskilt stor omsorg har lagts på att optimera Gran Turismo 36 för lata dagar till sjöss vilket riktar fokus på solbäddarna. Om sedan den jättelika solbädden i aktern är att föredra framför den inbyggda och nedsänkta solbädden på fördäcket är svårt att säga. Klart är dock att de båda går ut över det vanliga.

DUBBLA PENTRYN

Utöver det välutrustade pentryt inne i båten så finns också möjligheten att laga mat i det fria. Det senare sker med den stora badplattformen där kocken har kontakt med sina gäster samtidigt som matoset har fri väg ut i det fria.

SOV GOTT

Dubbla sovkabiner är inget ovanligt på en 36-fotare. Däremot är vi stolta över utförandet på de båda där gästkabinen skulle kunna tas för en ägarkabin med tanke på volymen och ljuset och den bekväma dubbelsängen som kan ställas om till två enkelsängar. Ägarhytten, ståtar med en bred dubbelbädd med fri golvyta på sidorna.

SPECIFIKATION

Längd över allt
11.56 m
Skrovlängd
11.28 m
Bredd
3.48 m
Lätt deplacement – utombordare
6 736 kg / 7 276 Kg
Lätt deplacement – inombodare
7 304 kg
Bränslekapacitet
2 x 408 l
Vattenkapacitet
150 L
Inbombodare
2 x Volvo Penta D4 300 hk
Utombodare
2 x 350 hk
Drivmedel
Bensin eller Diesel
CE certifikation
B8 | C10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN