fbpx

OCEANIS 51.1

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Oceanis 51.1 – det stolta flaggskeppet

Oceanis 51.1 är inte bara sista anhalten innan man kliver upp i den mäktiga Oceanis Yacht-serien utan också en makalös uppvisning i prestanda, komfort och högklassigt boende i en svårslagen kombination.

Spänstiga linjer, ståndsmässig framtoning, kaxig attityd och ett jättekliv in i framtiden. Det är bara ett urval av allt som sagts om nya Oceanis 51.1. Gott så – men en närmare granskning ska visa att det bara är början.

Mest av allt är detta en mycket komfortabel cruiser baserad på ett mycket modernt skrov med lång vattenlinje, bred akter, rak stäv och skarpa chines som tillsammans borgar för god prestanda. Det är alltså bäddat för att beta av många sjömil i snabb takt med bibehållen kunglig komfort.

Inte minst tack vare en särdeles sinnrik rigg- och segeluppsättning med rullmast och självslående fock. Vidare är alla fall och skot neddragna till sittbrunnen och ända fram till respektive styrplats för enkel hantering. Att segla en stor båt har med andra ord aldrig varit enklare.

Under tak briljerar Beneteau, sin vana trogen, med en svårslagen kombination av stora ljusinsläpp, sinnrik layout samt lösningar och finesser som förenklar livet ombord. Om det sedan är det U-formade köket, den jättelika ägarkabinen eller den luftiga salongen som imponerar mest är oklart.

Klart är dock att Oceanis 51.1 bäddar för många och långa vistelser till havs utan att den hemlängtan som ofta uppstår i mindre välplanerade båtar, gör sig påmind.

Vi har med andra ord att göra med en av Beneteaus allra stoltaste byggen genom tiderna vilket inte vill säga lite. Speciellt inte som Oceanis 51.1 är en produkt av världens största båtvarv. Varje lösning och varje finess är resultat av åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

NAVAL ARCHITECT : Berret Racoupeau Yacht Design
INTERIOR DESIGN : Nauta Design
Deck design : Nauta Design

Ett välsvarvat skrov med långa vattenlinje, bred akter, skarpa chines och en lättarbetad sittbrunn. Det är med andra ord upplagt för att beta av sjömil i rask takt och med hög komfort.

Oceanis 51.1 är inredd och anpassad för praktiskt och bekvämt boende under långa tider. Sin vana trogen briljerar Beneteau-varvet med rymd, komfort, ljus och ett lika praktiskt utförande.

SE VIDEO

FRAMTIDENS CRUISER

Rymlig och elegant – absolut – men mest imponerar kombinationen hög komfort och god prestanda samt den enkla segelhanteringen.

KOMFORTABEL SEGLING
LJUS, RYMD OCH KOMFORT
ALTERNATIV FIRST LINE-VERSION

KOMFORTABEL SEGLING

Med rullmast, självslående fock och alla skot och fall dragna ända fram till rorsman blir seglingen en njutbar barnlek.

LJUS, RYMD OCH KOMFORT

Inredningen går en snygg balansgång mellan lyx, komfort och praktiskt användande och ägarhytten är inget undantag. Här finns en 1,60 meter bred så kallad ö-säng samt separat toalettutrymme med dusch. För att nämna en del…

ALTERNATIV FIRST LINE-VERSION

Med en högre mast (kolfiber eller aluminium), 35 procent mer segelyta i modernast tänkbara high-tech material samt djupare köl kan man öka prestandan ytterligare för den som så önskar den alternativa First Line-versionen. I konceptet ingår också rattar i ultralätta kompositmaterial samt Harken-beslag.

SPECIFIKATION

Length overall
15.94 m
Hull Length
14.98 m
Hull Beam
4.80 m
Light displacement
13 930 kg
Fuel tank capacity
200 L
Fresh water capacity
440 L
Engine Power (Hp)
80 CV
CE Certification
A13/B14/C16
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN

   Liknande modeller