fbpx

OCEANIS 38.1

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Ocenis 38.1 – trygghet, rymd och komfort

Rubriken ovan sammanfattar det mesta som är önskvärt i en fullfjädrad cruiser. I fallet med Oceanis 38.1 kan vi dock lägga till enkel segelhantering, snitsiga finesser och många valmöjligheter – för att nämna en del…

Med Oceanis 38.1 tar vi klivet in bland de riktiga långseglarna som inte bara betar av sjömil i hög takt utan som också gör det med bibehållen komfort och värdighet.

Därav egenskaper som ett särdeles välsvarvat skrov, en stor och lättarbetad sittbrunn med dubbla rattar och nedfällbar badbrygga samt en invändig rymd som bara badar i volym och ljus.

Det är Oceanis 38.1 i ett nötskal. Till detta kommer möjligheten att själv utforma båten som man vill ha den. Får det till exempel lov att vara en inredning i ljus ek eller litet mörkare mahogny? Kanske är ljus klädsel att föredra framför mörk. Eller ska den rentav vara mönstrad? Valmöjligheterna och kombinationerna är otaliga.

Nästa steg är att bestämma sig för om två eller tre kabiner är att föredra och om man vill ha ett L-format eller ett längsgående pentry. Kort sagt – man får sin Oceanis 38.1 som man vill ha den gällande det mesta.

Invändigt tronar den ljusa salongen som via dubbeldörrar övergår i en minst lika ståtlig ägarkabin. Oavsett var man befinner sig ombord är känslan av närheten till havet påtaglig tack vare många och stora ljusinsläpp. Plats runt matbordet för upp till hela åtta personer.

Utmärkande är också att varje lösning och finess är framtagen för att underlätta livet ombord. Det gäller inte minst L-pentryt – eller snarare det fullfjädrade köket – vars avställningsytor, diskho, kyl samt förvaringsmöjligheter håller klass med vilket hemmakök som helst.

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Oceanis 38.1 är en produkt av världens största båtvarv. Varje lösning och varje finess är resultat av åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

NAVAL ARCHITECT : Finot - Conq
INTERIOR DESIGN : Nauta Design

Ett välsvarvat skrov i kombination med en lätthanterlig rigg bäddar för snabb, stabil, effektiv och bekymmerslös segling.

Ljus, rymd och skyhög komfort. Det är grunden. Sedan är det i mångt och mycket upp till beställaren att sätta sin egen prägel på utformning och färgsättning.

SE VIDEO

MAXIMERAT UTRYMME
SEPARAT ÄGARKABIN
SKRÄDDARSYDD INTERIÖR

MAXIMERAT UTRYMME

Ett navigationsbord som kan fällas undan när det inte används. Gott så – men mest imponerande är att Oceanis 38.1 kan fås i inte mindre än sex olika alternativa inredningslayouter gällande allt från antal toalettutrymmen, antal sovhytter samt val av pentry. För att nämna en del…

Designed to suit a variety of sailing programmes and increasingly different lifestyles on board, the Oceanis 38.1 is available respectively in 6 versions with varied layouts: number of cabins and bathrooms, modularity of the saloon, choice of galley, storage capacity, etc.

SEPARAT ÄGARKABIN

Ett lyxigt avskilt utrymme för ägarna? Absolut! Men i en handvändning kan samma utrymme också förvandlas till en luftig förlängning av salongen. Häpp!

SKRÄDDARSYDD INTERIÖR

Lyxproblem 1: Får del lov att vara inredningssnickerier i ljus ek eller mörk mahogny?
Lyxproblem 2: Att välja bland det digra utbudet av alternativa färger och mönster på textilierna kan vara svårt. När jobbet är gjort är man och garanterad en båt med en egen prägel.

SPECIFIKATION

Length overall
11.50 m
Hull Length
11.3 m
Hull Beam
3.99 m
Light displacement
6 850 kg
Fuel tank capacity
130 L
Fresh water capacity
130 L
Engine Power (Hp)
30
CE Certification
A8 / B9 / C10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN

   Liknande modeller