fbpx
BENETEAU Antares 6

ANTARES 6

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Antares 6 – den odödliga trotjänaren

En mycket mångsidig båt som levererar i alla förhållanden och som kräver minimalt tillbaks av vård och underhåll. Det är den korta beskrivningen av Antares 6.

Föga anade Beneteau-varvet vilken succé som föddes när Antares- serien växte fram för 40 år sedan. Även om konceptet har förfinats och förbättrats avsevärt sedan dess så är grundreceptet fortfarande detsamma.

Vi talar om snabb transport, skyddad komfort och en minst sagt mångsidig båt lämplig för allt från sportfiske till badutflykter och snabba transporter. Inte minst när vädret är på sitt allra sämsta humör.

Detta hindrar dock inte Antares 6 från att vara en riktig solskensglidare. När man väl har öppnat upp såväl taklucka som rutorna i sidofönstren samt den stora skjutdörren i hyttens akterkant så är känslan av att sitta utomhus och köra inte långt borta. Under tak framstår båten som svårbegripligt rymlig med tanke på dess lilla nätta och trailerbara storlek.

Invändigt finns det sålunda plats för sex personer och mer än så om det skulle knipa. För övrigt är inredningen en uppvisning i smart förvaltande av en begränsad yta. Som exempel kan nämnas att man har lyckats få in en dubbelkoj samt toalett i förpiken. I salongen finns en litet men ack så praktisk pentrybänk med diskho, rinnande vatten samt kylskåp och avställningsytor.

Mest av allt imponerar dock ljuset och rymden som får båten att verka betydligt större än vad den egentligen är. Som förare kontrollerar man en rapp utombordare som i kombination med ett särdeles välsvarvat skrov ger en stabil och bärig framfart. Till detta kommer en obruten runtomkring-sikt vilket alls icke hör till vanligheterna i hyttbåtar.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som är ett av världens största och mest anrika varv och som har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns på såväl andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där varje detalj bygger långa tider av lärdomar och utveckling.

Ett välsvarvat skrov i kombination med höga och vattenavvisande skrovsidor gör färden säker, stabil och väl skyddad. Till detta kommer breda gångbord, stora lastytor och annat som har gjort Antares-serien till den succé som den är.

Utrymmena under tak präglas på bästa Beneteau-manér av ljus, rymd samt praktisk komfort med finesser som matbord, pentrybänk, kyl, dubbelkoj och annat som skapar en bra campingbåt.

BRA FÖRARPLATS
SÄKERHET OCH KOMFORT
SMIDIGT PENTRY

BRA FÖRARPLATS

Praktiskt och bekvämt. Det är Antares-seriens verkliga kännetecken och förarplatsen är inget undantag.

SÄKERHET OCH KOMFORT

Ljuset och rymden inne i båten talar för sig men notera också säkerheten utvändigt med kraftiga räcken runt breda gångbord.

SMIDIGT PENTRY

Liten men ack så praktisk pentrybänk med diskho, rinnande vatten, kyl och förvaring.

SPECIFIKATION

Längd över allt
5.70 m
Skrovlängd
5.52 m
Bredd
2.40 m
Lätt deplacement
1320 kg
Bränslekapacitet
100 L
Vattenkapacitet
50 L
Motorstyrka
86 kW – 115 CV
CE Certification
C6-D6
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN