Om oss

Yachtsale grundades 2015 av Henrik och Mattias Kennebäck. Bröderna har över 20 års erfarenhet från branschen, tidigare drev de Sydost Marin och Navigare Yachts med försäljning av Jeanneau’s segelbåtar samt förmedling av begagnade båtar.

2017 förvärvades även agenturen för Beneteau motorbåtsutbud och idag är Yachtsale agent för Beneteau segel- och motorbåtar samt Fountaine Pajot’s katamaraner i Sverige, därtill erbjuder vi försäljning av exklusiva begagnade båtar.

 

Vår målsättning är att leverera en exklusiv produkt med kvalitet. Till det erbjuder förmedlar vi alla de tjänster och service du kan tänkas behöva som båtägare. Efter lång erfarenhet i branschen har vi ett brett kontaktnät.

 

Våra erbjudanden:
Försäljning av nya segelbåtar från Beneteau och Fountaine Pajot
Försäljning av nya motorbåtar från Beneteau och Fountaine Pajot
Förmedling utvalda segelbåtar
Förmedling utvalda motorbåtar
Förmedling av service/reparationer genom våra samarbetspartners
Försäljning av original reservdelar och tillbehör från Beneteau.
Förmedling av båtförsäkringar vår samarbetspartner Pantaenius
Förmedling av finansieringslösningar via Swedbank Finans
Charterlösningar

 

Vår vision

Det självklara valet för dig som ska köpa eller sälja båt.

 

Vill du köpa eller sälja båt med trygghet, kvalitet och service är vi rätt partner.

Försäljningsbrygga, kontor och samarbetspartners

Yachtsale finns idag på två lokationer, i den ständigt växnade hamnen i Saltsjö Pir samt vid Sune Carlsson Båtvarv, båda i Slatsjöbaden, Stockholm.

Om vårt kontor vid Saltsjö Pir

Med ett fantastiskt läge en mil från Stockholms innerstad i Lännerstassundet ligger Saltsjö Pir. Hamnen byggs ständigt ut och sommartid blommar den av liv. Här är vårt huvudkontor där vi sitter på våning två med utsikt över våra nästan 30 platser på vår försäljningsbrygga. Den nya piren är en hållplats som sommartid tar dig till och från Stockholm eller skärgården. Här finns en bra restaurang, kapellmakare, båtsnickeri, serviceanläggning, museum, allt med närhet till Stockholm och skärgården.

Adress: Brantvägen 3, 133 42 Saltsjöbaden

Om vårt kontor vid Sune Carlsson’s Båtvarv

Sune Carlsson’s båtvarv är välrenommerade och auktoriserade för bl.a Volvo Penta och Swahn. De är ett fullservicevarv av rang och kan hjälpa dig med allt vad gäller service, reparationer och underhåll av din båt. Hit skeppas våra nya båtar från varvet i Frankrike för genomgång och riggning av auktoriserade marintekniker innan leverans till dess nya lyckliga ägare.

Adress: Skogsövägen 22, 133 33 Saltsjöbaden

Vi samarbetar med flera

Kontakta oss