Om oss

Yachtsale grundades 2015 av Henrik och Mattias kennebäck. Bröderna har arbetat i branschen under en längre tid och har över 20 års erfarenhet. Tidigare drev bröderna Sydost Marin och senare Navigare Yachts med försäljning av Jeanneau segelbåtar och begagnade båtar. 2017 gjordes en sammanslagning med Dream Marine och partnern Stefan Aspberg. Idag har Yachtsale agenturerna Beneteau segel- och motorbåtar, Fountaine Pajot katamaraner i Sverige och försäljning av begagnade båtar.

 

Vår målsättning är att leverera en exklusiv produkt med kvalitet. Till det kan vi erbjuda alla tjänster och service du behöver som båtägare. Efter lång erfarenhet i branschen har vi samlat på oss ett brett nätverk och ett stort kundregister.

 

Vår affärsidé

Yachtsale erbjuder säljare och köpare kvalitativa tjänster och service för en framgångsrik båtaffär.

 

Vår vision

Yachtsale ska vara det självklara valet för de som ska köpa eller sälja en ny eller begagnad båt.

 

Vill du köpa eller sälja båt med trygghet, kvalitet och service är vi rätt partner.

Försäljningsbrygga, kontor och servicevarv

Yachtsale finns idag på Saltsjö Pir och på Sune Carlsson Båtvarv i Saltsjöbaden.

 

Om Saltsjö Pir

Med ett fantastiskt läge en mil från Stockholms innerstad i Lännerstassundet ligger Saltsjö Pir. Hit tar du dig enkelt med Saltsjöbanan, båt eller bil. Den nya piren är en hållplats som sommartid tar dig till och från Stockholm eller skärgården. Här finns restaurang, kapellmakare, båtsnickeri, serviceanläggning, museum, båtmäklare. Allt med närhet till Stockholm och skärgården.

Adress: Brantvägen 3, 133 42 Saltsjöbaden

 

Om Sune Carlsson Båtvarv

Som fullservicevarv kan vi hjälpa dig med allt tekniskt på din båt. Allt från riggarbeten och däcksutrustning, till plastarbeten, lackering och det mesta som har med trä att göra. Vi har utrustningen och kunnandet.
Motorer, med drev eller axel, bensin eller diesel, har vi kompetensen att serva, reparera och renovera

Adress: Skogsövägen 22, 133 33 Saltsjöbaden

Kontakta oss