fbpx
BENETEAU Flyer 9 SPACEdeck

FLYER 9 SPACEDECK

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Flyer 9 SPACEdeck – sol, bad och vattensport utan prut

Går det att skapa en båt som är sportig men ändå bärig och stabil, rymlig utvändig men ändå bobar och som rymmer hela kompisgänget samtidigt som den är familjeanpassad? Svaret är ja!

Flyer 9 SPACEdeck är helt enkelt en uppvisning i konsten att skapa en mångsidig båt utan att fastna i tveksamma kompromisser.

Enkelt beskriven är hon optimerad för sol, bad, vattensport, dagsutflykter med hela gänget, skön camping med familjen och mycket mer. Och allt på en gång.

Del av hemligheten ligger i kombinationen av ett välsvarvat skrov och en utlagd bog. Något som skapar lättdriven (läs temperamentsfull) båt som samtidigt är svårslaget rymlig.

Här finns gott om sittplatser, sociala ytor, solbäddar och allt annat som skapar en första klassens dagtursracer. Den som inte tycker att den jättelika sittgruppen/solbädden på fördäcket räcker kan snabbt förvandla soffarrangemanget till ytterligare en i sittbrunnen.

Ingen undgår väl heller det djärva grepp som får den rymliga sittbrunnen att bli ännu rymligare? Fäll bara ner fribordet på babordssidan och du ännu mer utrymme att breda ut dig på. För att inte tala om känslan av närhet till havet och ett dopp.

Under styrpulpeten döljer sig ett bekvämt boende med en rejäl dubbelbädd och separat toalettutrymme. Fattas bara då själva grundidén med Flyer 9 SPACEdeck är att begränsningarna ska vara få.

Vill man förlänga en skön dag till havs med en extra övernattning eller två så är det med andra ord inga problem.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte bara är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
Designer : STYLE & DESIGN

Den som inte tycker att den jättelika solbädden på fördäcket räcker till kan snabbt förvandla soffarrangemanget till ytterligare en i aktern. Notera det välsvarvade skrovet och den utlagda bogen som är själva grunden till Flyer-seriens succé.

Bekväm övernattning med separat toalettutrymme och imponerande invändig rymd under styrpulpeten.

INBYGGD TERRASS
REJÄL DUBBELSÄNG
GOTT OM PLATS

INBYGGD TERRASS

Fäll bara ned skrovsidan på babord sida och få en terrass med ytterligare svängrum. Häpp!

REJÄL DUBBELSÄNG

Låt inte utsidan lura dig. Under pulpeten finns en ruff med separat toalettutrymme samt sovplatser för upp till hela fyra personer.

GOTT OM PLATS

Bekväma säten, solbäddar och fria ytor i mängd. De utvändiga utrymmena på Flyer 9 SPACEdeck är verkligen svårslagna.

SPECIFIKATION

Längd över allt
8.27 m
Skrovlängd
7.97 m
Bredd
2.97 m
Lätt deplacement
2 500 kg
Bränslekapacitet
400 L
Vattenkapacitet
100 L
Engine Power (Hp)
500 CV
CE Certification
B6/C10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN