KÖPA BÅT

En trygg båtaffär

 

Att köpa båt är för de flesta den största, eller näst största privata affären i livet. Utöver att det är en stor investering så finns det mycket riskmoment, vi har sålt och förmedlat båtar i större delen av våra liv och hjälper er genom hela processen, oavsett om du är köpare eller säljare så finns vi som din partner för att du ska känna dig så trygg och nöjd som bara är möjligt.

 

Som medlemmar i Sweboat står vi för ett flertalet åtagande. Vi funktionstestar och gör en komplett varudeklaration på alla våra begagnade båtar.

 

Läs vår köpguide nedan som vägleder dig igenom ditt båtköp.

 

Se alla våra båtar till salu, eller läs vår guide när du ska sälja båt – Säljguiden

 

Finansiera ditt båtköp, vi erbjuder båtlån via Swedbank Finans. Med långa löptider på upp till 25 år och en ränta på 2,95 % kan ni betala av i den takt ni önskar utan att det ska bli en klumpsumma. Vid finansiering gäller alltid att en handpeninng på 20% av köpesumman erläggs vid beställning enligt svensk lag och det kommer göras en sedevanlig kreditprövning efter ert godkännande.

 

Försäkra din båt tillsammans med vår samarbetspartner Pantaenius ger vi dig ett heltäckande skydd. Med vår specialförsäkring har du många fördelar som tål att jämföras.

 

Trygg båtaffär som medlemmar i båtbranschens riksförbund, Sweboat borgar vi för ett tryggt båtköp. Vi säljer våra begagnade båtar i enighet med konsumentlagstiftningen, med köpeavtal upprättade av Sweboat och följer deras rekommendationer.

 

Köptrygghet

Att du ska känna dig trygg är av vår högsta prioritet. Vi strävar alltid efter att ge dig som köpare korrekt och relevant information om objektet så du vet exakt vad du köper.

 

Innan vi tar in ett objekt till försäljning går vi igenom historiken grundligt med tidigare ägare och funktionstestar alla våra objekt så vi kan uträtta en varudeklaration som du som köpare alltid kan be om att få se i sin helhet. Vår målsättning är att ha fräscha och konkurrenskraftiga begagnade båtar som komplement till vår nyförsäljning. Vi tar in försäljningsuppdrag på nyare exklusiva båtar som är upp till 10 år gamla från storleken 30 fot och uppåt. Vi förtydligar att det alltid är köparens ansvar att kontrollera att specificerad utrustning stämmer överens med vad som meddelats.

Köpguide - 5 enkla steg till att köpa båt

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE