KÖPA BÅT

En trygg båtaffär

 

Att köpa en båt kan vara en av den största affären du gör i ditt liv. Vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för hur din båtaffär ska bli så trygg och bra som möjligt.

 

Det finns fler faktorer som kan underlätta din båtaffär. Hos oss hittar du alla tjänster du behöver när du blir båtägare. När du köper av oss skall du kunna känna dig trygg med ditt båtköp och som medlemmar i Sweboat står vi för fler åtaganden och kvalitet. Vi funktionstestar och gör en varudeklaration på alla våra båtar.

 

Läs vår köpguide nedan som vägleder dig igenom ditt båtköp.

 

Se alla våra båtar till salu, eller läs vår guide när du ska sälja båt – Säljguiden

 

Finansiera ditt båtköp med marknadens bästa ränta och villkor via Swedbank Finans. Tillsammans erbjuder vi långa löptider upp till max 25 år med en ränta på 2,95 %. Amorteringstiden är beroende av objektets ålder. Finansiera båten upp till 80 % av värdet och lös lånet när som helst, efter sedvanlig kreditprövning.

 

Försäkra din båt tillsammans med vår samarbetspartner Pantaenius segelbåt försäkring ger vi dig ett heltäckande skydd. Med vår specialförsäkring har du många fördelar som tål att jämföras.

 

Trygg båtaffär som medlemmar i Sweboat borgar vi för ett tryggt båtköp. Vi säljer våra begagnade båtar i enighet med konsumentlagstiftningen och med avtal upprättade av Sweboat.

 

Köptrygghet

 

Köptrygghet är en av de viktigaste grunderna i Yachtsale´s affärsidé. Vi strävar alltid efter att ge dig som köpare korrekt och relevant information om objektet, så att du vet exakt vad du köper.

 

För alla framtida ägare, har vi tillsammans med existerande ägare funktionstestat och kontrollerat alla våra objekt. Vår målsättning är att ha fräscha och konkurrenskraftiga begagnade båtar som komplement till den nyförsäljning av båtar som vi har. Därvid ligger vår fokus på nyare begagnade objekt med maximal ålder om cirka 10-13 år eller tillverkade efter 2000. En varudeklaration av båten med vad som ingår i köpet bifogas med köpehandlingarna. Dock är det alltid köparens ansvar att kontrollera att specificerad utrustning stämmer överens med vad som meddelats.

Som båthandlare följer vi Konsumentköplagen och SWEBOAT’s riktlinjer och rekommendationer.

Köpguide - 5 enkla steg till att köpa båt

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE