fbpx

OCEANIS 40.1

video
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Oceanis 40.1 – Beneteau-varvets stora och lilla stolthet

Rubriken kan verka motsägelsefull men det finns en förklaring. Oceanis 40.1 har visserligen inte de yttre måtten – men väl allt annat – som gör den jämförbar med de riktigt stora långseglarna.

Hon är ett resultat av Beneteau-varvets långa erfarenhet. Men också av designer-esset Marc Lombards och Nauta Designs stenhårda arbete. Något som inte vill säga lite då detta har kokat ned i en lyxig cruiser. En båt som både har förmågan att beta av sjömil i snabb takt men som också bjuder högsta komfort i stort och smått – utan prut.

Därav ett unikt skrov som låter slaget i skrovsidan löpa hela vägen fram till fören. En djärv lösning, kan tyckas, som visat sig vara en fullträff då den inte bara gör underverk för stabiliteten utan också för den invändiga volymen.

Faktum är ytterst få, om ens någon, annan båt i samma storleksklass kan jämföra sig med Oceanis 40.1 när det gäller de invändiga utrymmena. Oceanis 40.1 briljerar också med en lång rad enkla, smarta och väl genomtänkta lösningar och finesser som underlättar tillvaron under långa vistelser ombord.

Till detta kommer möjligheten för beställaren att anpassa båten efter sina egna specifika behov. Får det till exempel lov att vara två, tre eller rentav fyra sovhytter ombord? Ska inredningssnickerierna vara i valnöt eller ljus ek? Som om inte detta vore nog så står valet också mellan olika layouter, köldjup och riggar.

Totalt sett adderar detta upp till en båt som har allt man kan förvänta sig av en bekväm cruiser samt en hel del därtill. Som ägare uppskattar man designteamets samlade erfarenheter som märks i varje detalj – såväl under segel som i hamn.

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Oceanis 40.1 är en produkt av världens största båtvarv. Varje lösning och varje finess är resultat av åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter.

För mer information, offert eller visning. Kontakta oss – info@yachtsale.se

NAVAL ARCHITECT : Marc Lombard
INTERIOR & DECK DESIGN : Nauta Design

Ett välsvarvat skrov i kombination med en lätthanterlig rigg bäddar för snabb, stabil, effektiv och bekymmerslös segling. Oceanis 40.1 kan, gällande det mesta, jämföra sig med betydligt större båtar.

Ljus, rymd och komfort. Det är grunden. Sedan är det i mångt och mycket upp till beställaren att sätta sin egen prägel genom val av layout och typ av trä i inredningssnickerierna.

SE VIDEO

DET BEKYMMERSFRIA BÅTLIVET

Rymd, prestanda och komfort. Det var ledorden när Oceanis 40.1 tog form på ritbordet vilket märks såväl i stort som smått.

LIVET I HAMN OCH PÅ SVAJ
PRESTANDA I ALL ENKELHET
RYMD, LJUS OCH KOMFORT

LIVET I HAMN OCH PÅ SVAJ

En jättelik, sittbrunn i kombination med bekväma bänkar och en akterspegel som snabbt blir till en stor badbrygga. Det är bara några små geniala grepp som underlättar livet i hamn.

PRESTANDA I ALL ENKELHET

Att skapa en renodlad snabbseglare är en sak. Att samtidigt göra den komfortabel och lätthanterlig cruiser är en annan och med detta sagt har vi ringat själva balansgången som Oceanis 40.1 går – och går med den äran.

RYMD, LJUS OCH KOMFORT

Invändigt råder det inga tvivel om att det är komforten som har fått stå i fokus. Sin vana trogen briljerar Beneteau-varvet med sina svårslagna utrymmen som badar i volym och ljus. Välj mellan fyra olika versioner – två, tre eller fyra sovhytter.

SPECIFIKATION

Length overall
12.87 m
Hull Length
11.99 m
Hull Beam
4.18 m
Light displacement
7 985 kg
Fuel tank capacity
195 L
Fresh water capacity
235 L
Engine Power (Hp)
45 CV
CE Certification
A10/B10/C12
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN

   Liknande modeller