fbpx

PRESTIGE F4

NEW F4
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning

Nya Prestige F4– tar flybridge serien till nya höjder

F4 är den första modellen i Prestiges nästa generation flybridge båtar som bygger på den populära F-serien. Det nya skrovet är designat av Michael Peters och är i mångt och mycket en uppvisning av lång erfarenhet av att bygga kvalitativa motor yachts. Prestige har med med passion och omsorg  designat en flybridge båt där kundens värdefulla stunder till havs har stått i fokus.

Det är en ytterst genomtänkt båt. Speciellt utmärkande är den sinnrika layouten med ocean view köket som vetter mot sittbrunnen och havet samt att man placerat owners cabin med privat badrum i fören, långt från motorer och avskild från gästhytterna. Gränserna mellan ute och inne suddas ut och det är tydligt att Prestige har tänkt på att man smidigt och bekvämt ska kunna röra sig ombord. Båten är utrustad med en bred skjutbar glasdörr på styrbord sida som gör det enkelt att nå fördäck. Vidare akteröver så har man från badbryggan (som går att få höj- och sänkbar) dubbla ingångar till sittbrunnen och väljer man att ha sofforna parallella har alla runt bordet en magnifik utsikt över vattnet.  Havet är i fokus och det ska vara lättillgängligt och helst ska man se vatten i 360º view ute som inne.

Men vi får inte heller glömma bort flybridgen som ju serien handlar om. Här finner vi en väl tilltagen plattform där man har en magnifik överblick över tillvaron och erbjuder allt man behöver för soliga dagar med solbäddar, matplats och som tillval ett kök med allt man behöver. Och styrplatsen på flybridgen är fullt utrustad så man lätt och ledigt kan hantera båten oavsett val av styrplats.

Köregenskaperna då? F4 levereras med 2 x Volvo Penta IPS 650 med lekande lätt manövrering. Cruising speed är 22 knop och max fart 28 knop.

Prestigevarvet har uttalat målet att aldrig tumma på kvaliteten när det gäller uppbyggnad eller utrustning. Ett mål som inte bara gagnar kunden utan som också bygger vidare på tillverkarens goda rykte. F4 är inget undandag och deras intention att man som gäst ska känna sig som hemma ombord uppfylls med råge.

F4 har ett helt nytt skrov med mer uttalad V-form, högre och rundare för som ger ökad stabilitet, effektivitet och komfort under gång.

Bakom den lite kaxiga fasaden döljer sig en ljus, rymlig, elegant och på alla sätt lyxig inredning som är väl genomtänkt och beprövad ned till minsta detalj. Det är med andra ord bäddat för ett komfortabelt och bekymmersfritt båtliv.

SPECIFIKATION

Längd över allt
15.18 m
Skrovlängd
12.54 m
Bredd
4.49 m
Djupgående
1.17 m
Höjd
7.17m
Lätt deplacement
15 100 kg
Deplacement (lastad)
19 500 kg
Max. fart**
28 knop
Cruising fart**
22 knop
Motor
2 X VOLVO IPS 650
Cruising speed range
240 NM
Bränslekapacitet
1 300 l
Vattenkapacitet
586 l
Svartvatten tank
170 l
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  SE MER PÅ YOUTUBE

  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS

   Liknande modeller