fbpx

ANTARES 9

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Antares 9 – anpassad för lite längre turer

En lyxig båt för långa och sköna båtsemestrar? Absolut – men en närmare granskning avslöjar att Antares 9 ändå bygger på samma förnuftiga grund som gjorde Antares-serien till en banbrytande succé.

Låt dig inte luras. Hur familjebetonad och lyxig denna cruiser än må framstå så genomsyras den likväl av samma praktiska och sinnrika grundidé som en gång lade grunden för Antares succé. En grund som präglas av praktiska lösningar som bäddar för ett bekymmersfritt och okomplicerat båtliv.

Som sig bör på en familjebåt värd namnet finns här allt av pentry, separat toalettutrymme, kojer för hela familjen samt matbord och bekväma sittplatser. Det som skiljer den från semesterbåtar över lag är dock att den har breda och nedsänkta gångbord runt hytten som adderar en rejäl portion trygghet säkerhet till havs.

Till detta kommer en rejält tilltagen sittbrunn med matbord och en U-soffa som blixtsnabbt kan göras om till en extra solbädd utöver den som redan finns på fördäcket. Så fortsätter det med snitsiga lösningar och finesser där också den bäddbara dinetten i salongen är något av en favorit.

Tillsammans med de båda övriga separata sovhytterna skapar detta alltså en fullfjädrad familje- och semesterbåt för långa vistelser till sjöss. Med tanke på att såväl bränsle- som vattentanken är väl tilltagna (600 resp. 160 liter) så är det alltså bäddat för litet längre turer.

Som förare kontrollerar man två rappa utombordare som i kombination med Beneteaus patenterade Air Step-skrov levererar en jätteportion körglädje. En poäng så god som någon med Air Step är också att de förbättrar köregenskaperna samtidigt som de sänker förbrukningen i en lyckad kombination.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som är ett av världens största och mest anrika varv och som har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns på såväl andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där varje detalj bygger långa tider av lärdomar och utveckling.

Ett välsvarvat spå kallat Air Step-skrov i kombination med höga och vattenavvisande skrovsidor gör färden säker, stabil och väl skyddad. Till detta kommer breda gångbord, stora lastytor och annat som har gjort Antares-serien till den succé som den är.

Mycket ljusinsläpp i kombination med en sinnrik inredningslayout samt snitsiga lösningar och finesser gör att Antares 9 känns särdeles rymlig.

LJUS OCH RYMD
KÖRGLÄDJE I KONCENTRAT
FRI FART

LJUS OCH RYMD

Om man öppnar såväl takluckan, sidodörren vid förarplatsen samt den stora skjutdörren i hyttens akterkant så är känslan av att sitta utomhus och köra inte långt borta.

KÖRGLÄDJE I KONCENTRAT

Dubbla utombordare skänker inte bara körglädje utan också en extra säkerhet om en motor skulle krångla. Antares 9 balanserar förvånansvärt högt och lätt på sin V-botten.

FRI FART

Breda passager, såväl i salongen som längs de nedsänkta gångborden på sidorna, gör det lätt och säkert att röra sig ombord.

SPECIFIKATION

Längd överallt
9 m
Skrovlängd
7.98 m
Bredd
2.95 m
Lätt deplacement
3776 kg
Bränslekapacitet
400 L
Vattenkapacitet
160 L
Motorkraft
400 CV
Framdrivning
Hors-bord
CE Certification
B6 – C10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Nils Friberg
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN