fbpx

SWIFT TRAWLER 41 SEDAN

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Swift Trawler 41 Sedan – konsten att trolla med utrymmet

Swift Trawler 41 Sedan är, liksom sin systerbåt med flybridge, en uppvisning i konsten att trolla med utrymmet och göra en 41-fotare jämförbar med betydligt större båtar.

Ta bara en sådan sak som det djärva greppet att placera ett fullt utrustat U-pentry längst akteröver i salongen. Eller möjligheten att göra förarsoffan vändbar så att den blir en naturlig del av sittgruppen i salongen. Det kan tyckas vara två små förändringar – men som likväl har gjort underverk för helheten.

Tack vare en särdeles innovativ inredningslayout kan vi också skryta med tre(!) separata sovkabiner, två toalettutrymmen, separat duschkabin och allt annat som hör fullfjädrade bobåtar till. Och allt detta utan att det känns trångt eller övermöblerat.

Tvärt om är det just den luftiga känslan som kännetecknar båten där breda passager, öppna ytor och mycket volym är ett genomgående tema. Precis som i fallen med de övriga modellerna i Swift Trawler-serien så skapar de många och stora ljusinsläppen ombord en känsla av rymd i kubik – bokstavligt talat.

Gemensamt för varje utrymme, varje lösning och varje finness är att de fungerar under långa vistelser till havs. Båtlivet rullar med andra ord på med samma komfort som i ett modernt hem uppe på torra land. Dock med skillnaden att man här har ständig sjöutsikt åt alla håll.

Till detta kommer båtens låga profil vilket inte bara bäddar för smidiga passager under broar i kanaler utan också för en jättelik taklucka i salongen samt montering av solceller på taket. Den som inte känner att just det är viktigt rekommenderas att ta en närmare titt på Swift Trawler 41 Fly.

Med dubbla Yanmar 8LV320 (2 x 320 hk) i motorrummet kan man komma upp i 23 knop under långa transportsträckor eller när man vill skynda sig från ett oväder. Gott så, men mest imponerar båten då ändå när man utnyttjar den på äkta trawler-manér…

… att cruisa fram i deplacementfart, göra resan till målet, njuta av vistelsen ombord samt den låga bränsleförbrukningen.

 

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWER
INTERIOR DESIGN : Andreani Design
Exterior design : Andreani Design

En låg och ståndsmässig profil i kombination med breda gångbord och säkra passager hela vägen från badbryggan till solbädden i fören.

Det är vad som utmärker Swift Trawler 41 Sedan.

Flera friska omtag och nya djärva grepp har skapat en minst sagt luftig interiör med inte mindre en tre separata sovhytter, svårslagna sociala ytor samt en behaglig närkontakt med havet.

LIVET OMBORD
AKTERDÄCKET
SOCIAL SALONG

LIVET OMBORD

En öppen planlösning som i kombination med många och stora ljusinsläpp får båten att kännas rymlig även när man bäddar ut i salongen.

AKTERDÄCKET

Smarta lösningarna var man än befinner sig ombord och sittbrunnen är inget undantag. Liggandes i hamn flyttar man med fördel bak soffan med ett enkelt handgrepp och dukar upp ett bord.
Swift Trawler 41

SOCIAL SALONG

Ett vardagsrum med havsutsikt i 360 grader. Notera hur förarsoffan kan göras om till en del av soffarrangemanget.
Swift Trawler 41

SPECIFIKATION

Längd över allt
13.43 m
Skrovlängd
12.52 m
Bredd
4.20 m
Lätt deplacement
10 520 kg
Bränslekapacitet
1 170 L
Vattenkapacitet
400 L
Motorer
2x Yanmar 8LV à 320 hk
Drev eller Axel
Axel
CE Certifikation
B8 | C10 | D10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN