fbpx
Swift Trawler 41 Fly

SWIFT TRAWLER 41 FLY

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Swift Trawler 41 Fly – med kunglig överblick över tillvaron

 

Swift Trawler 41 Fly har inte bara allt som skapar en första klassens långfärdscruiser utan också lösningar som visar att designteamet har tänkt både ett och två varv extra.

Det krävs inte bara uppfinningsrikedom utan också erfarenhet och mod i lika delar för att våga tänka i nya banor. Något som vi är glada att designteamet bakom Swift Trawler 41 Fly faktiskt har gjort.

Framför allt har det bäddat för en båt som kan skryta med inte mindre än tre separata hytter två toalettutrymmen, separat duschkabin och allt annat som hör fullfjädrade långfärdsbåtar till. Gott så. Men mest imponerande är ändå att Swift Trawler 41 Fly likväl känns luftigare än de flesta andra båtar i jämförbar storlek.

Gemensamt för varje utrymme, varje lösning och varje finness är att de fungerar under långa vistelser till havs. Båtlivet rullar med andra ord på med samma komfort som i ett modernt hem uppe på torra land. Dock med skillnaden att man här har ständig sjöutsikt åt alla håll.

På det hela taget är Swift Trawler Fly identisk med sin systerbåt med tilläggsnamnet Sedan. Dock med undantag för just flybridgen som hör till den förhållandevis största som skådats.

På denna minst sagt väl tilltagna flaybridge har man inte bara en magnifik överblick över tillvaron. Den visar också prov på tillverkarens förmåga att tänka ett varv extra. Förutom självklarheter som en bekväm förarplats med allt av modern navigationsutrustning, finns här också en sittgrupp med två soffor och ett rejält klaffbord.

Mest av allt imponerar dock den stora fria ytan akteröver där man med fördel placerar ut lösa stolar, madrasser eller vad som passar för stunden. Här finns också en wetbar med grill och kyl som är riktad mot soffgruppen och som gör att kocken blir en naturlig del av det sociala sammanhanget.

Med dubbla Yanmar 8LV320 (2 x 320 hk) i motorrummet kan man komma upp i 23 knop under långa transportsträckor eller när man vill skynda sig från ett oväder. Gott så, men mest imponerar båten då ändå när man utnyttjar den på äkta trawler-manér…

… att cruisa fram i deplacementfart, göra resan till målet, njuta av vistelsen ombord samt den låga bränsleförbrukningen.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWER
INTERIOR DESIGN : Andreani Design
Exterior design : Andreani Design

En ståndsmässig profil där flybridgen på en naturligt sätt harmonierar med linjerna,  kombinera det med breda gångbord och säkra passager hela vägen från badbryggan till solbädden i fören.

Det är vad som utmärker Swift Trawler 41 FLY.

Flera friska omtag och nya djärva grepp har skapat en minst sagt luftig interiör med inte mindre en tre separata hytter, svårslagna sociala ytor samt en behaglig närkontakt med havet.

SE VIDEO

LIVET OMBORD
AKTERDÄCK
SOCIAL SALONG

LIVET OMBORD

En öppen planlösning som i kombination med många och stora ljusinsläpp får båten att kännas rymlig även när man bäddar ut i salongen.
Swift Trawler 41

AKTERDÄCK

Smarta lösningarna var man än befinner sig ombord och sittbrunnen är inget undantag. Liggandes i hamn flyttar man med fördel bak soffan med ett enkelt handgrepp och dukar upp ett bord.
Swift Trawler 41

SOCIAL SALONG

Ett vardagsrum med havsutsikt i 360 grader. Notera hur förarsoffan kan göras om till en del av soffarrangemanget.
Swift Trawler 41

SPECIFIKATION

Längd över allt
13.43 m
Skrovlängd
12.52 m
Bredd
4.20 m
Lätt deplacement
11 040 kg
Bränslekapacitet
1 170 L
Vattenkapacitet
400 L
Motorer
2 x Yanmar 8LV à 320 hk
Drev eller Axel
Axel
CE Certification
B8 | C10 | D10
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN