fbpx
Gran Turismo 45

GRAN TURISMO 45

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Gran Turismo 45 – det stolta flaggskeppet

 

Gran Turismo 45 är inte bara modellseriens stolta flaggskepp utan också en lyxig express cruiser vars hela väsen andas ljus, luft rymd och komfort.

En båt för semester och lata dagar – absolut – men det stannar inte där. Här har man även lyckats med konststycket att skapa en båt som briljerar med sina utrymmen och sociala ytor som på ett svårslaget sätt.

Hemligheten ligger i en smart layout i kombination med väl en lång rad genomtänkta lösningar som kan verka futtiga var för sig. Men som gör underverk för helheten.

Det ovan sagda har också gjort att båten har kunnat utrustas med allt från solbäddar, wetbar, grill, och mycket annat utan att det känns det minsta övermöblerat. Tvärt om är det kanske just framkomligheten och de många fria ytorna ombord som imponerar mest.

Till detta kommer enorma ljusinsläpp i form av jättelika luckor, dörrar och fönster som skapar en nära utomhuskänsla var man än befinner sig ombord – sovkabinerna inkluderade.

En lika unik som välkommen finess är den stora passagen mellan sittbrunnen och akterdäcket/badbryggan som kan stängas igen med elektriskt fönster och en dörr när så önskas.

Gran Turismo 45 fås med 2 x Volvo Penta D6 (2 x 380 hk) alternativt 2 x VP IPS 600. I båda fallen ingår joystick som gör båten lekande lätt att hantera även i de trängsta av hamnar.

Sist men inte minst är tillverkaren ingen mindre än franska Beneteau som inte är världens största varv utan som också har samlat på sig erfarenheter ända sedan starten 1886. Något som syns såväl på andrahandsvärdet som på lösningar och finesser där allt bygger på många år av lärdomar och utveckling.

NAVAL ARCHITECT : BENETEAU POWERBOAT
INTERIOR DESIGN : Andreani Design

Gärna ett fräckt yttre men det får inte gå ut över funktionen. Det är måttot och därav finesser som rejäla solbäddar både på fördäck och i aktern där den senare också fungerar som ett rejält jolle-garage.

Med tillägget hydraulisk badbrygga finns sedan möjligheten att även kunna lasta en vattenskoter ombord.

Ett fullfjädrat boende där allt från kök, toalettutrymmen och sovkabiner och sociala ytor håller klass med en modern lägenhet. Gästkabinen med sin saxbädd (som snabbt kan göras om till två enkelbäddar i alla ära – men mest imponerar ändå ägarkabninen som sträcker sig över hela båtens bredd med allt vad det innebär av ljus, rymd och komfort.

SE VIDEO

KÖREGENSKAPER
SPORT OCH FRITID
LJUS OCH RYMD
VÄDER OCH VIND

KÖREGENSKAPER

Ett välsvarvat skrov i kombination med modern teknik, där luftsmort skrov och joystick bara är några exempel, gör att Gran Turismo 45 planar högt och lätt på sin V-botten samtidigt som hon är lekande lättmanövrerad och följsam i trånga hamnar.

SPORT OCH FRITID

Under den väl tilltagna solbädden döljer sig ett rejält jollegarage och med tillägget elektrisk badbrygga så är det bäddat för aktiv vattensport i alla former. Som en extra finess finns också en grill lägligt på badbryggan där matoset har fri väg.

LJUS OCH RYMD

Oavsett var man befinner sig ombord så är känslan av rymd slående. Ägarkabinen sträcker sig över hela båtens bredd och har inte bara eget toalettutrymme med separat dusch utan också storslagen utsikt via stora fönster i skrovsidorna.

VÄDER OCH VIND

Tack vare ett innovativt användande av glas och elektronik kan ni alltid enkelt styra klimatet i sittbrunnen med en knapp tryckning utan att förlora vyn av skärgården.

SPECIFIKATION

Längd över allt
14.78 m
Skrovlängd
13.5 m
Bredd
4.2 m
Lätt deplacement
10 061 kg
Bränslekapacitet
2 x 450 L
Vattenkapacitet
2 x 200 L
Motor
2 x Volvo Penta D6- 380 hk
Motor Option
2 x Volvo Penta IPS 600
CE Certification
B12 | C12
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Henrik Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   beneteau services

   Yachtsale hjälper dig med all typ av service på din Beneteau segel eller motorbåt. På Sune Carlssons Båtvarv i Saltsjöbaden finns kunnig personal som gör alla typer av installationer och reparationer på din Beneteau.

   UPPTÄCK TJÄNSTEN