fbpx
Zodiac Open 5.5

OPEN 5.5

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

ZODIAC OPEN 5.5

Zodiac Open 5.5 är en robust och mångsidig uppblåsbar båt som är utformad för att hantera alla typer av vattenvillkor. Båten är tillverkad av högkvalitativt PVC-material som är både slitstarkt och lätt att underhålla.

Båten är 5,5 meter lång och har en kapacitet på upp till 12 personer, vilket gör den idealisk för både privat och kommersiell användning. Zodiac Open 5.5 har en V-formad skrovdesign som ger båten god stabilitet och en mjuk åktur även i grova vatten.

Båten är utrustad med en kraftfull utombordsmotor som gör det möjligt att nå höga hastigheter och manövrera snabbt och enkelt i vattnet. Båten har också gott om förvaringsutrymme för utrustning och andra tillbehör.

Zodiac Open 5.5 är en mångsidig båt som kan användas för många olika aktiviteter på vattnet, såsom fiske, vattenskidor, dykning eller utflykter med familjen eller vänner. Med sin slitstarka konstruktion och hög prestanda är Zodiac Open 5.5 en pålitlig båt som kan leverera en underbar upplevelse på vattnet.

 

 

SPECIFIKATION

Längd över allt
5.5 m
Bredd
2.54 m
Vikt
585 kg
Motor
130 hk
Tank
100 l
Kapacitet
12 personer
MER INFO


    Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.    Nils Friberg
    Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


      < style="" class="logos__title">PARTNERS