fbpx

LAGOON 42

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Lagoon 42 – trygghet, rymd och komfort

KAMPANJPRIS – 499 000€ exkl. moms seglingsklar! I samband med att Lagoon firar 40 år erbjuder vi ett fantastiskt pris på Lagoon 42 Millenium.

Rubriken ovan sammanfattar det mesta som är önskvärt i en fullfjädrad katamaran. I fallet med Lagoon 42 kan vi dock lägga till enkel segelhantering och svårslagna seglingsegenskaper.

Lagoon 42 är att utmärkt exempel på den utveckling som cruisingkatamaraner i allmänhet och Lagoon i synnerhet har genomgått. Ta bara salongen, eller sovkabinerna eller våtutrymmena för den delen, som fullkomligen badar i ljus, rymd och volym.

Men det stannar inte där då Lagoon 42 också kan skryta med en särdeles snitsig invändig layout. Det är med andra ord bäddat för ett bekymmerslöst båtliv där längtan till land känns väldigt avlägsen.

På samma tema har man lagt mycket krut på en komfortabel styrplats med nära anknytning till såväl navigationsbord som skot som gemenskapen med den övriga besättningen.

Så fortsätter det, med mer eller mindre geniala lösningar från det anrika Lagoon-varvet. Lösningar som bygger på lång erfarenhet och stor uppfinningsrikedom i en fruktbar kombination.

Trygga seglingsegenskaper och hög komfort är dock inte allt – med paketet kommer också ett härligt temperament.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

I Lagoon 42 har man på ett smått magiskt sätt lyckats kombinera hög komfort för lata dagar med särdeles pigga seglingsegenskaper.

En svårslaget väldisponerad och komfortabel inredning utan prut – så kan interiören sammanfattas. Speciellt stolta är vi över den påtagliga känslan av ljus och volym – oavsett var man befinner sig ombord.

SPECIFIKATION

Längd över allt
12.92 m
Skrovlängd
12.50 m
Bredd
7.68 m
Lätt deplacement
12 100 kg
Djupgående
1,26 m
Air draught (max)
20,60 m2
Bränsle
600 L
Vatten
300 L
Motorstyrka
2 X 57 HP
Storsegel area
90 m2
Self-tacking jib
35 m2
EC Certification
A14 | B14 | C20 | D30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS

   Liknande modeller