fbpx
zodiac pro 5.5

PRO 6.5

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

ZODIAC PRO 6.5

Zodiac Pro 6.5 är en robust och kraftfull RIB-båt som är perfekt för snabba och smidiga resor på vattnet. Båten är 6,5 meter lång och har en kapacitet på upp till 14 personer, vilket gör den till en idealisk båt för större grupper eller familjer.

Båten är tillverkad av högkvalitativt glasfiberförstärkt plast (GRP) och har en robust och tålig konstruktion som tål höga hastigheter och grova vatten. Zodiac Pro 6.5 har en djup V-formad skrovdesign som ger båten god stabilitet och en mjuk åktur även i tuffa förhållanden.

Båten är utrustad med en kraftfull utombordsmotor som gör det möjligt att nå höga hastigheter och enkelt manövrera i vattnet. Zodiac Pro 6.5 har också gott om förvaringsutrymme för utrustning och annat tillbehör.

Zodiac Pro 6.5 är perfekt för en mängd olika vattenaktiviteter, inklusive fiske, vattenskidåkning, dykning och utflykter med familjen eller vänner. Båten är utrustad med en rad funktioner som gör den bekväm och användarvänlig, inklusive en sittbrunn med många sittplatser och en solstol för att koppla av och njuta av solen.

Med sin robusta konstruktion och hög prestanda är Zodiac Pro 6.5 en mångsidig och pålitlig båt som ger en fantastisk upplevelse på vattnet.

SPECIFIKATION

Längd över allt
6.1 m
Bredd
2.54 m
Vikt
610 kg
Motor
2 x 90 hk
Tank
200 l
Kapacitet
15 personer
MER INFO


    Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.    Nils Friberg
    Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


      < style="" class="logos__title">PARTNERS