fbpx

SEVENTY 7

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Seventy 7

I samband med att Lagoon fyller 40 år i år firar de med en specialkampanj med 40 000€ i rabatt. Passa på att göra en bra affär på en ny Lagoon!

SEVENTY 7 är ett exempel på Lagoons savoir-faire och tekniska kompetens, som representerar varumärkets förträfflighet. Sjöarkitekter och designers har skapat en katamaran där harmoni förenar de inre och yttre utrymmena.

Elegant och raffinerad, de öppna ytorna är verkligen något extra. Exteriöra utrymmen erbjuder nya perspektiv, i perfekt harmoni med interiöra utrymmen. Denna flytande layout gör det möjligt för dig att till fullo uppskatta dimensionerna av livsutrymmen och att njuta av total rörelsefrihet, i kontinuerlig kontakt med naturen.

Att personifiera din katamaran är att göra den unik. SEVENTY 7 är helt anpassningsbar och gör att du kan få varje utrymme att kännas som hemma.

En utmärkt långfärdsbåt, SEVENTY 7 har utformats för att göra det möjligt för varje person ombord att njuta av personligt utrymme, oavsett om det är på kryssning eller för ankar. Ägare och kapten kan var och en leva i sin egen takt, i fullständig avskildhet.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

AWARDS
Asia Boating Award 2017 - Best Sailing Yacht
Adriatic boat of the year 2017 - most innovative boats
Best of the Best, ROBB REPORT 2017 - Sailboat of the Year

Elegant och raffinerad, de öppna ytorna är verkligen något extra. Exteriöra utrymmen erbjuder nya perspektiv, i perfekt harmoni med interiöra utrymmen. 

Att personifiera din katamaran är att göra den unik. SEVENTY 7 är helt anpassningsbar och gör att du kan få varje utrymme att kännas som hemma.

SPECIFIKATION

Längd över allt
23,77 m
Bredd
11,00 m
Lätt deplacement
57 T
Djupgående
1.90 m
Mast height
36.60 m
Bränsle
2 800 l
Vatten
1 600 l
Motorkraft
2 x 175 hp
Storsegel area
337.40 m2
EC Certification
A14 | B18 | C24 | D40
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS