fbpx

LAGOON 46

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Lagoon 46 – redo för den stora resan

I samband med att Lagoon fyller 40 år i år firar de med en specialkampanj med 40 000€ i rabatt. Passa på att göra en bra affär på en ny Lagoon!

Lagoon 46 är i hela sitt väsen en uppvisning i sober lyx, elegans och väl disponerade utrymmen. Till det kommer seglingsegenskaper som imponerar.

Det välsvarvade skrovet och den väl tilltagna segelytan i kombination talar sitt tydliga språk. Lagoon 46 är redo att beta av många sjömil på öppet hav i snabb takt.

Till detta har varvet lyckats med konststycket att skapa en katamaran som är något alldeles extra när det kommer till ljus, rymd och komfort. Som beställare är man sålunda garanterad en båt som i hela sitt väsen är skapad för långa tider till havs utan att man för ett för ett ögonblick längtar iland.

Hemligheten består bland annat i en särdeles sinnrik layout där man har sugit musten ur varje kvadratmeter i en redan stor båt. I koncepter ingår också en sömlös övergång mellan salongen och sittbrunnen som i praktiken blir till en enda stor enhet.

Så fortsätter det, med mer eller mindre geniala lösningar från det anrika Lagoon-varvet. Lösningar som bygger på lång erfarenhet och stor uppfinningsrikedom i en fruktbar kombination. Att katamaran konceptet sedan innebär att man kommer in i de grundaste av vikar gör heller inte saken sämre.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

Ett välsvarvat skrov i all ära. Frågan är om det inte är loungen på taket, solbäddarna i fören, den ergonomiska styrplatsen och det minst sagt generösa akterdäcket som imponerar mest.

Ljust, luftigt och rymligt. Det är det genomgående temat – oavsett var man befinner sig ombord. Till detta kommer stora möjligheter för beställaren att komma med egna önskemål om hur utrymmena ska disponeras.

SPECIFIKATION

Längd över allt
14.50 m
Skrovlängd
13.87 m
Bredd
7.96 m
Lätt deplacement
16 310 kg
Djupgående
1.35 m
Air draught (max)
23.21 m
Bränsle
1 040 l
Vatten
600 l
Motorstyrka
2 x 57 hp
Storsegel area
123 m2
Self-tacking jib
46.5 m2
EC Certification
A12 | B14 | C20 | D30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS