fbpx

LAGOON 55

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Lagoon 55 – det totala oberoendet

I samband med att Lagoon fyller 40 år i år firar de med en specialkampanj med 40 000€ i rabatt. Passa på att göra en bra affär på en ny Lagoon!

Känslan att när som helst kunna kasta loss för den långa seglatsen och därtill vara oberoende för en lång tid framöver. Det är känslan som kommer med Lagoon 55.

Med Lagoon 55 tar vi inte bara klivet in bland de riktigt stora utan också in i det verkliga finrummet. Fattas bara, när vi har att göra med en yacht som med sina 18 meter och hela sitt väsen andas sober lyx in i minsta detalj.

Därav stort fokus på seglingsegenskaperna. Lagoon 55 är inte bara är erkänt sjöduglig och komfortabel utan också kapabel att beta av sjömil i högt tempo. Allt tack vare ett mycket välsvarvat skrov och en väl tilltagen segelyta i kombination.

Kanske är det ändå boendekomforten och de sociala ytorna som imponerar mest. Ta bara flybridgen som är en av de största som skådats i sammanhanget. Väl tilltagna är också den nedsänkta loungen med soffarrangemanget på fördäcket liksom sittbrunnen, däcksytorna och den nedsäkbara badbryggan.

Som sig bör gällande en jakt av Lagoon 55:ans kaliber är det upp till beställaren hur hen vill disponera inreningen gällande antal hytter, antal våtutrymmen och annat. Något som sker i tät dialog med Yachtsales kunniga personal. Kommer båten främst att användas för charterverksamhet? Ska hon kanske uteslutande seglas privat? Valet är ditt och vi skräddarsyr.

Oavsett vad så är man garanterad en båt som i hela sitt väsen är skapad för långa tider till havs utan att man för ett för ett ögonblick längtar iland.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

Lagoon 55 briljerar med en smått makalös exteriör där snabba välsignande linjer och väl tilltagna sociala ytor har blivit något av Lagoons främsta kännetecken.

Ljus, rymd och komfort. Det är själva grunden. Sedan är det i mångt och mycket upp till beställaren hur utrymmena ska disponeras gällande antal våtutrymmen och sovrum. För att nämna en del.

SPECIFIKATION

Skrovlängd
16.56 m
Waterline length
16.39 m
Bredd
9.00 m
Lätt deplacement
27 700 kg
Djupgående
1.55 m
Air draught (max)
28.93 m
Bränsle
1 100 l
Vatten
960 l
Motorkraft
2 x 80 CV / HP YANMAR
Storsegel area
177 m2
EC Certification
A14 | B14 | C16 | D30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS