fbpx
zodiac open 6.5

OPEN 6.5

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

ZODIAC OPEN 6.5

Zodiac Open 6.5 är en rymlig och mångsidig uppblåsbar båt som passar perfekt för både privata och kommersiella användningsområden. Båten är 6,5 meter lång och har en kapacitet på upp till 14 personer, vilket gör den till en idealisk båt för större grupper eller familjer.

Båten är tillverkad av högkvalitativt PVC-material som är både slitstarkt och lättskött. Zodiac Open 6.5 har en V-formad skrovdesign som ger båten god stabilitet och en mjuk åktur även i grova vatten.

Båten har en kraftfull utombordsmotor som gör det möjligt att nå höga hastigheter och enkelt manövrera i vattnet. Zodiac Open 6.5 har också gott om förvaringsutrymme för utrustning och annat tillbehör.

Zodiac Open 6.5 är perfekt för en mängd olika vattenaktiviteter, inklusive fiske, vattenskidåkning, dykning och utflykter med familjen eller vänner. Båten är utrustad med en mängd funktioner som gör den bekväm och användarvänlig, inklusive en sittbrunn med många sittplatser och en solstol för att koppla av och njuta av solen.

Med sin robusta konstruktion och hög prestanda är Zodiac Open 6.5 en pålitlig och mångsidig båt som ger en fantastisk upplevelse på vattnet.

SPECIFIKATION

Längd över allt
6.10 m
Bredd
2.54 m
Vikt
760 kg
Motor
175 hk
Tank
200 l
Kapacitet
15 personer
MER INFO


    Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.    Nils Friberg
    Kontakta mig gärna ifall du har frågor!


      < style="" class="logos__title">PARTNERS