fbpx

SIXTY 7

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Sixty 7

Med Sixty 7 tar vi klivet in bland de riktigt stora och med det kommer en lång rad möjligheter. Varför inte kasta loss för den långa resan eller bara ha båten som ett flexibelt andra hem? 

Det är med andra ord bäddat för att ge sig ut på den stora resan. Från förarplatsen kontrollerar man 2 x Volvo 340 hp alternativt 2x Yanmar 440 hp för den som önskar litet extra krut i maskinrummet. En förarplats som för övrigt är placerad mitt i båtens händelsecentrum och i god kontakt med resten av sällskapet.

Sixty 7 är med andra ord ett utmärkt exempel på den utveckling som motorbåtskatamaraner i allmänhet och Lagoon i synnerhet har genomgått. Ta bara salongen, eller sovkabinerna – eller våtutrymmena för den delen, som fullkomligen badar i ljus, rymd och volym. 

Ovanpå allt detta tronar den enorma flybridgen som närmast är att likna vid en fullfjädrad terass med sol-lounge sittgrupp, och ett välutrustat pentry. Här saknas intet av komfort och bekvämlighet. Till detta kommer väl tilltagna däcksytor samt sociala ytor med solbäddar såväl i fören som aktern där den senare också är en umgängesyta för middagar ute i det fria. 

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Sixty 7 är en produkt av världens mest erfarna tillverkare av flerskrovsbåtar. Varje lösning och varje finess är resultat åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter. Något som också märks på andrahandsvärdet. 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : VPLP DESIGN
Exterior design: Patrick le Quément
Interior design : Nauta Design

En enorm flybridge som närmast är att likna vid en fullfjädrad terass med sol-lounge sittgrupp, och ett välutrustat pentry.

SPECIFIKATION

Length overall
20.15 m
Hull length
20.00 m
Hull beam
10.00 m
Deep draught
1.50 m
Light displacement (EC)
43 T
Max fuel capacity
4 x 1375 l
Max water capacity
2 x 500 l
Engine power
2 x D6 340 hp VOLVO
Engine power Optional
2 x 440 hp YANMAR
EC Certification
A14 | B18 | C24 | D40
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS