fbpx

Beneteau Barracuda 8

Årsmodell: 2019
750 000 SEK
6 720 kr/mån
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare
Pris: 750 000 SEK
Boka en visning

BÅTBESKRIVNING

NYINKOMMET!

Upplev friheten på vattnet med Beneteau Barracuda 8.

Välkommen till en värld av oöverträffad sjögång och exceptionell komfort med Beneteau Barracuda 8. Denna mångsidiga skönhet är designad för äventyr och presterar lika imponerande i kustnära vatten som på öppet hav. Med enastående stabilitet, toppmodern teknik och en kraftfull motor erbjuder Barracuda 8 en körupplevelse utöver det vanliga.

Beneteau Barracuda 8 är utrustad med en robust och strömlinjeformad skrovdesign, vilket garanterar en mjuk och säker färd även under tuffa förhållanden. Båtens kraftfulla motorer ger dig möjligheten att snabbt och effektivt ta dig till dina favoritdestinationer. Den innovativa designen inkluderar en rymlig och bekväm hytt med 360-graders utsikt, vilket gör att du alltid har full kontroll och kan njuta av den fantastiska omgivningen.

Oavsett om du är ute efter spännande fiskeäventyr, avslappnade familjeutflykter eller en dag med vattensporter, har Barracuda 8 allt du behöver. Det rymliga däcksområdet ger gott om utrymme för fiskeutrustning, solstolar eller umgänge med vänner och familj. Den smarta layouten med flera förvaringsutrymmen säkerställer att du alltid har dina viktigaste tillhörigheter nära till hands.

Beneteau Barracuda 8 är utrustad med den senaste tekniken för att göra din tid på vattnet så bekväm och säker som möjligt. Med avancerade navigationssystem, intuitiva kontroller och högkvalitativa material, erbjuder denna båt en lyxig upplevelse utan kompromisser. Den hållbara konstruktionen och det robusta utförandet innebär att Barracuda 8 är byggd för att hålla, oavsett vilka utmaningar du möter.

Ge dig ut på ditt nästa stora äventyr med Beneteau Barracuda 8. Denna båt är inte bara ett transportmedel, utan en trogen följeslagare som tar din passion för vattnet till nya höjder. Upplev friheten, kraften och komforten – upptäck varför Barracuda 8 är det självklara valet för båtälskare världen över.

Kontakta oss för att boka visning.

Båtdata
Årsmodell
2019 (uttagen 2020)
Längd
7.99 m
Bredd
2.8 m
Vikt
2 645 kg
Vattentank
100 L
Bränsletank
280 L
Kabiner
1 st
Antal ägare
1 st
Motor

2x Evinrude G2 150 HO V6, 300 hk
Årsmodell: 2019
Gångtimmar: 65h
Bogpropeller
Elektroniska reglage

Navigation och elektronik

Landström 230V
3 banksladdare start
Bogpropp och förbrukning
Solcell på taket md 2x100Ah förbrukningsbatteri
Autopilot Simrad kopplad NMEA till plottern
Lowrance 12″ HDS med 3-1 ekolod/struktururgivare, infälld i pulpet
(Uttag och kablage för en 12″ med ekolod i taket på akterdäck, stulen så idag ligger en platta)

Interiör

Toalett Jabsco med tank och macerator
3 dörrars hytt
Kylskåp 12V

Exteriör

Fiskepaket med 2 torkare, spolpump, skärbräde akter (ej använda)
Livewelltank

Säkerhet

Tampar

Övrigt

Med reservation för eventuella felskrivningar.

SAMARBETSPARTNERS

Trygg Båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. – Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 3,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Försäkring

Tillsammans med Alandia erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Alandia är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Henrik Kennebäck
Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
INTRESSEANMÄLAN


    Hitta hit