fbpx
Published on: 2022-02-22

BENETEAU’s nya Flaggskepp – Oceanis Yacht 60

Oceanis Yacht 60 – Redefined Elegance

Under 2022 kommer BENETEAU lansera sin nya flaggskepps modell – Oceanis Yacht 60!
Baserat på den infon vi fått hittills är förväntningarna på både komfort och prestanda högt satta.
Det ca 18 m långa skrovet har gett det franska varvet många möjligheter att ta fram fantastiska ytor både för avslappning och härlig segling.
Sidodäcken sveper runt de båda styrplatserna vilket ger båten en modern version av en center-cockpit som känns tryggt i alla väderförhållanden.
Den här designen ger er också båten ett behagligt rörelsemönster från sittbrunnen upp till fördäck.
Allt som har med seglingen att göra (fall, skot, trim, ect) är draget till de båda styrplatserna vilket gör det smidigt och enkelt att segla Oceanis Yacht 60 själv eller med mycket liten besättning.
Fäll ner badplattformen i aktern och fram kommer ett rejält jollegare vilket man ändå får säga är ett måste på en båt i den här storleksklassen!

Under däck har BENETEAU gjort två stora förändringar genom att helt rita om salongen och ägarhytten.
När ni kliver ner under däck mötes ni av en interiör som badar naturligt ljus och ni slås direkt av den nya placeringen av köket som ligger längs med det förliga skottet.
Den här layouten öppnar upp salongen och gav BENETEAU möjligheten att designa en avslappnad lounge till styrbord s och en matplats för hela besättningen till babord.
Köket i sig drar nytta av den nya positionen då det utnyttjar hela båtens bredd och på så sätt ger er fantastiska arbetsytor och förvaringsmöjligheter!

I fören ligger sedan ägarkabinen, här har BENETEAU varvet valt att placera sängen till styrbord och dessutom vänt bädden vilket gör att ni sover med fötterna föröver.
Den här tillsynens lilla detaljen skapar ett helt nytt rörelsemönster i kabinen och ger rummet en avslappnad och lugn atmosfär.

Oceanis Yacht 60 kommer i två olika interiöra träslag samt en uppsjö av olika textil val för klädsel mm.

Allt för att ni som ägare skall kunna sätta er personliga prägel och skapa just den känsla som ni önskar ha ombord på er båt.

Standard kommer Oceanis Yacht 60 i en mörkare mer klassik valnöts interiör och för er som vill ha en ljusare känsla i båten finns alternativet med en ek interiör.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.


    08-275 330
    08.00-17.00

    Brantvägen 3,
    133 42Saltsjöbaden 

    info@yatchsale.se