fbpx
Published on: 2024-05-03
juni 1, 2024
-
juni 2, 2024
Brantvägen 3, 133 42 Saltsjöbaden
Yachtsale Open | 1-2 juni ☀️

Välkommen till Yachtsale Båtvisningshelg!

Yachtsale bjuder in dig till en spännande helg för hela familjen fylld med båtvisningar och möjligheter att upptäcka det bästa inom båtvärlden. Oavsett om du är en erfaren båtentusiast eller nybörjare, är detta den perfekta chansen att utforska och uppskatta det breda utbudet av båtar vi har att erbjuda.

Datum: Lördag 1 juni: 10.00-16.00 & Söndag 2 juni 10.00-16.00

Plats: Yachtsale, Brantvägen 3 Saltsjö pir Nacka

Under vår båtvisningshelg kommer vår försäljningsbrygga vara full av nya och begagnade båtar där du kommer att kunna upptäcka följande:

  • Båtvisningar: Utforska vårt imponerande sortiment av båtar, inklusive segelbåtar, motorbåtar och lyxyachter. Våra experter kommer att vara på plats för att svara på dina frågor och ge dig en personlig rundtur.
  • Säkerhetskurs: Försäkringsbolaget Alandia kommer vara på plats för att hålla en utbildning om säkerhet på vatten med tillhörande lunch, anmäl er på deras hemsida här!
  • Specialerbjudanden: Passa på att dra nytta av våra exklusiva erbjudanden och kampanjer under båtvisningshelgen. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och förmånliga paket för att göra din dröm om att äga en båt till verklighet.
  • Nätverksmöjligheter: Träffa andra båtentusiaster och dela erfarenheter och tips. Vår båtvisningshelg är en utmärkt möjlighet att bygga kontakter och lära dig mer om båtlivet.

Oavsett om du letar efter din första båt eller är på jakt efter en uppgradering, är Yachtsale Open den ultimata destinationen för båtentusiaster.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår båtvisningshelg och dela passionen för båtlivet tillsammans!

Kontakta oss på info@yachtsale.se som ni har några frågor. För vägbeskrivning KLICKA HÄR.

Hoppas vi ses på bryggan! ☀️