fbpx
Published on: 2022-10-04

NYA Antares 7 & 8 Fishing

ANTARES 8 FISHING

Beneteau har nu lanserat uppdaterade versioner av Antares 8 och Antares 7, fullproppade med nya funktioner och ännu mer komfort. Båda går att få både i cruising version och fishing version.

Fishing har en elegant sportig design och levererar nya funktioner som kommer att vara populära bland alla som älskar havsaktiviteter, särskilt fiske.

EXTERIÖR DESIGN

Antares 8 Fishing är mycket mer sportig i stilen än Antares 8 Cruising och har dedikerad utrustning för fiskare. Dess modulära sittbrunn gör rörelsen enklare och varje detalj har optimerats.

Akterbänken har ersatts av en fiskestation med spöhållare av professionell kvalitet. Utöver vattencirkulation brunnen för levande bete finns tre förvaringsfack under däck, varav ett rymmer en fisklåda.

En stor nyhet är sidoporten till styrbord, vilket gör förtöjningsmanövrar lättare och även gör det lättare att lyfta större hakar ombord

INTERIÖR DESIGN

Antares 8 innehåller alla bekvämligheter du behöver för kustnära cruising: ett pentry med kylskåp och en gas- eller elektrisk spis efter önskemål. Den kan även utrustas med luftkonditionering.

Upp till fem passagerare kan övernatta ombord, tack vare två dubbelbäddar; den ena i kabinen och den andra i styrhytten. En extra koj kan ordnas i utrymmet under salongen.

Styrhyttens hard top, är förkortad för att göra det lättare att kasta och kan hysa en 12” display för att hitta fiskeplatser. Spöhållarna är inbyggda i friborden men även på hard topen. En akter strålkastare finns på taket och en LED-projektorlampa är vänd framåt för att öka sikten när du navigerar på natten.

ANTARES 7 FISHING

En direkt uppföljning av Antares 8, Fishing-versionen av Antares 7 har alla samma ingredienser, till stor glädje för de mest krävande amatörfiskarna. Akterbänken ger vika för en fiskestation med spöhållare, dryckeshållare, skärbräda och förvaring för bete och stapel. En levande bete brunn finns på babordssidan. Det finns ytterligare förvaring under styrbords gångväg.

Med en helt öppen däcksplan gör Antares 7 Fishing det enkelt för fiskare att röra sig och placera sig som de vill. Det finns fortfarande en fällbar bänk i fiskestationen och ytterligare en avtagbar bänk kan placeras i babords fribord. Tack vare sidoporten blir det mycket lättare att lyfta stora fiskar. Slutligen kan taket utrustas med fem extra stånghållare, samt en spotlight och en extra 9-tumsdisplay kopplad till ekolodet.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.


    08-275 330
    08.00-17.00

    Brantvägen 3,
    133 42Saltsjöbaden 

    info@yatchsale.se