fbpx
Published on: 2022-07-13

PRESTIGE SKINER MED SWAROVSKI

Unikt partnerskap med det världsberömda varumärket Swarovski

PRESTIGE är glada över att kunna tillkännage ett unikt partnerskap med det världsberömda varumärket Swarovski. Prestationen syftar till att erbjuda en sensorisk och förädlad upplevelse ombord på en skräddarsydd PRESTIGE 690-yacht, som kombinerar Swarovski-lyx med PRESTIGE “Art de Vivre”.

Detta exklusiva partnerskap kopplar perfekt ihop två kompletterande expertiser. Å ena sidan Swarovskis enastående passion för detaljer och toppklassiga samarbeten och å andra sidan PRESTIGEs erfarenhet av att förbättra välbefinnandet ombord och varumärkets djärva strävan att ständigt förvåna sina kunder.

De två enheterna blandar sig i strävan efter designexcellens, elegans och raffinerad livsstil.

BEGRÄNSAD UPPLAGA

Den begränsade upplagan av PRESTIGE 690 representerar ett oöverträffat anpassningsresultat som på ett elegant sätt blandar Swarovskis expertis och kreativitet i yachtens eleganta inredning.

Ljus och utrymme för de olika och mångsidiga områdena ombord förstärks av närvaron av Swarovski specialtillverkade ytor. De glittrande kristallelementen, tillverkade av en mycket komplex glaspanel med integrerade Swarovski-kristaller, är skräddarsydda för yachtens interiörer i både huvuddäckets vardagsrum och nedre däcksägarens hytt och badrum.

EN SOFISTIKERAD ANPASSNING SOM FÖRBÄTTRAR MATERIAL AV FIN KVALITET

Vi arbetade på yachtens boområden för att erbjuda en subtil och raffinerad dekoration till våra ägare,” tillägger Clemence Cessou, PRESTIGE 690 Product Marketing Manager, “De större ytorna skapas genom att kombinera paneler utsmyckade med Swarovski-kristaller med grå ek och speglar. Denna lösning skapar kontrast och en lockande textur för en unik sensorisk upplevelse, och levererar en ultimat modern hemdesign till sjöss!

Dessa kristallelement erbjuder ett exklusivt värde till denna anpassade modell, reflekterar dagsljuset och skapar en charmig atmosfär på kvällen. Vilket ger en känslomässig och sublim upplevelse ombord.

Detta partnerskap med Swarovskis spetskompetens lyfter PRESTIGEs koncept för välbefinnande till sjöss och förfinad estetik, vilket förstärker varumärkets positionering i toppklassen. Det uppnådda resultatet bevisar varumärkets anpassningsmöjligheter och viljan att förvåna sina ägare och framtida kunder.

LÄS MER HOS PRESTIGE YACHTS

KLICKA HÄR!

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.


    Brantvägen 3,
    133 42Saltsjöbaden 

    info@yatchsale.se