fbpx
Published on: 2022-10-26

PRESTIGE X60 – ÅRETS BÄSTA INNOVATION 2022 🏆

X60 FRÅN PRESTIGE ERKÄND FÖR “BÄSTA INNOVATION” 2022

X60 har tilldelats priset för Årets bästa innovation 2022 vid den prestigefyllda World Yachts Trophies-ceremonin, som ägde rum den 10 september 2022 i Cannes, Frankrike. Denna utmärkelse, två år efter att X70 vann priset för “Bästa layout”, illustrerar än en gång PRESTIGEs savoir-faire och den unika, revolutionerande designen hos X-LINE.

FRAMGÅNGSRIKA MODELLSERIEN X-LINE

Som varje år var Cannes värd för prisceremonin för World Yachts Trophies, ett evenemang som samlar den lyxiga världen av internationell yachting.

PRESTIGE fick äran att ta emot priset i kategorin “Bästa innovation” för X60.

Efter att X70 mottagit pokalen i kategorin “Bästa layout” år 2020, är PRESTIGE extra stolta över årets pris, som uppmärksammar besättningens arbete och savoir-faire vad gäller designkvalitet och innovation. Detta erkännande understryker framgången med denna nya modell, som har mottagits anmärkningsvärt väl av besökarna i PRESTIGE-montern.

KONSTEN ATT SKAPA VÄLBEFINNANDE OMBORD
OÄNDLIGT UTRYMME

Precis som X70, flaggskeppet för X-LINE, erbjuder X60 en extraordinär volym av livsutrymme för en 60-fots yacht, och denna modell föreslår en ny konst att leva gott till sjöss, utan gränser.

Generösa sällskapsytor i hela yachten och breda öppningar utåt möjliggör flytande, enkel rörelse ombord. Noggranna studier av layouten har möjliggjort integrationen av många samlingsplatser, både interiört och exteriört, och från huvuddäcket till flybridge.

X60 erbjuder en konstant koppling mellan exteriören och interiören, samt en vidsträckt utsikt över havet, med obegränsade möjligheter att dela exceptionella ögonblick.

EN SÄRSKILD UPPMÄRKSAMHET PÅ DETALJER

Estetiken hos X-LINE övervägdes noggrant, in i minsta detalj, vilket gör det möjligt för ägare att kryssa i en delikat raffinerad, lyxig boyta.

LÄS MER HOS PRESTIGE YACHTS

KLICKA HÄR!

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.


    Brantvägen 3,
    133 42Saltsjöbaden 

    info@yatchsale.se