fbpx
Published on: 2024-03-20

Yachtsale blir exklusiv agent av LAGOON

GENERALAGENTER FÖR TRE STORA VARUMÄRKEN I GROUPE BENETEAU

Yachtsale blir exklusiv återförsäljare av katamaranmärket LAGOON i Sverige

Lagoon-katamaraner är designade för att korsa hav för att nå dina drömdestinationer! Det franska varumärket, som är del av BENETEAU Group, skapar exklusiva katamaraner i storleksklassen 38-78 fot. LAGOON startades 1984 och har på 40 år blivit en av de världsledande båttillverkarna för katamaraner.

Från och med mars 2024 tar Yachtsale över generalagenturen för katamaranmärket LAGOON i Sverige.

”Det är såklart väldigt kul att vi får chansen att addera LAGOON till vår portfölj, och att BENETEAU Group väljer att utöka sitt samarbete med oss. Det är ett spännande varumärke som satsar mycket på utvecklingen av sitt modellprogram och teknisk innovation, vilket har gjort dem till det största katamaransvarumärket i världen” säger Mattias Kennebäck, VD och grundare, Yachtsale Sweden AB. Utöver LAGOON är Yachtsale även generalagent för gruppens varumärke BENETEAU och PRESTIGE. ”Detta utökar och kompletterar vår portfölj: vi har många kunder som efterfrågar katamaraner, och med detta kan vi tillgodose deras behov och önskemål.”

LAGOON är en framgångssaga, varumärket firar i år 40 år och har levererat över 7000 båtar, och just nu finns det inget som tyder på att efterfrågan skulle dala: ”Jag tror kunderna uppskattar den tidlösa och eleganta designen” säger Mattias, ”de är klassiska och välbyggda katamaraner med alla bekvämligheter man kan önska.”

 

Om LAGOON

”Bringing dreams to water”

Designen på LAGOON’s katamaraner speglar havet och naturen och kännetecknas med elegans, bekvämlighet och pålitlighet.

1987 lanserades varumärkets första modell, LAGOON 55, ett resultat av ett samarbete mellan Fleury Michon, Philippe Poupon, Jean-Francois de Prémorel och JEANNEAU. 2007 lanserades LAGOON 420 Hybrid världens första katamaran som erbjöds med en diesel/elektrisk hybrid motor. 2024 Firar LAGOON 40 år och över 7000 katamaraner cruisar nu över hela världen.

LAGOON säljer både segel- och motorbåtskatamaraner

KONTAKTA OSS

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.


    08-275 330

    Brantvägen 3,
    133 42Saltsjöbaden 

    info@yatchsale.se