fbpx
Published on: 2023-08-07

BENETEAU’s nya Flaggskepp – Antares 12

Antares 12: The New Cruising Family Star

Med lanseringen av det nya flaggskeppet i Antares-serien har BENETEAU återigen satt sin prägel på familjecruisingens värld.

Antares 12 är lojal mot Antares identitet och historia och har tagit ytterligare ett steg framåt när det gäller komfort ombord, en känsla av rymd och elegans. Innovationer och uppmärksamhet på detaljer har resulterat i nya sätt att dela det roliga ombord medan du cruisar med vänner och familj.

Med en stil som alla känner igen vart du än går och mångsidighet som din familj kommer att älska, har den fortfarande alla kännetecken för resten av Antares-serien.

UPPTÄCK SILHUETTEN AV DEN NYA ANTARES 12

“Att designa en ny Antares kräver ett stort sinne för detaljer och balans. Linjens nya flaggskepp är inget undantag. Layouten och utrustningen har utformats för att optimera känslan av rymd och komfort, och för att förbättra antalet saker du kan göra med båten. Mångsidighet tvingar dig att leta efter den rätta balansen mellan inomhusutrymmen och utomhuscirkulation, mellan att öppna upp eller skydda passagerare mot väder och vind och mellan prestanda och användarvänlighet. Tack vare en nära relation med våra kunder har vi lyckats. Oavsett vilken modell du väljer är Antares-båten för människor som älskar havet och som vill koppla av och njuta av båt- och vattensportaktiviteter med familjen, och en ny mängd upplevelser på vattnet.”

– ALEXIS CHAS, produktchef för Antares

RES LÄNGRE OCH BEKVÄMARE TILLSAMMANS

Antares 12 lämpar sig naturligtvis för soliga resor med vänner, eller helger för att njuta av båtaktiviteter med familjen i drömmiljöer. Men nu finns det tillägg av en mer elegant och bekväm känsla till en och annan längre cruising. Ägarkabinen är rymlig och ljus med ett eget badrum. Även VIP-gästkabinen har ett eget badrum och allas integritet upprätthålls. En tredje hytt kan användas som enkel- eller dubbelkoj, och blir lätt den extra förvaring som alla ägare behöver. Med den konvertibla salongen kan båten ta emot upp till åtta personer för en trevlig natt ombord.

MODERN KÄNSLA, RIKTIG KOMFORT VARJE DAG

Antares 12 utmärker sig för den extra omsorg som tagits med materialens kvalitet, med fantastiska detaljer och generösa och eleganta interiörer. Tack vare alla stora fönster är styrhytten ett centralt boende med panoramautsikt. Det fullt utrustade köket låter dig ge fritt spelrum åt din kulinariska kreativitet och njuta av varje måltid sittande bekvämt mittemot varandra vid bordet i loungen.

OPTIMERAR ANTARES-STILEN

Med ett stilrent modernt utseende understryker Antares 12 profilen och tankesättet som har gjort linjen så framgångsrik under de senaste 45 åren. Designegenskaperna du förväntar dig att se på en Antares-linje är framträdande. Den raffinerade linjen och skrovfönstren skapar en elegant linje och ger gott om naturligt ljus innteriört.

LEV I HARMONI OMBORD

Genom att öppna den trebladiga sittbrunnsdörren förvandlas salongen och sittbrunnen till ett öppet utrymme. Att föra ihop sittbrunnen i styrhyttens lounge skapar ett bra flöde från aktern på Antares 12 och framåt. Enkel rörelse ombord är en av denna modells stora styrkor. Breda gångvägar och cirkulationsutrymme möjliggör enkel och säker åtkomst fram till den stora solsängen och underlättar när man ska lägga till.

SOLIGA RESOR OCH BÅTSGLÄDJE

Antares 12 är också en fantastisk dagbåt för roliga resor med vänner eller bekväma utflykter med familjen. Båten har tre loungeområden utomhus: aktersittbrunnen skyddad av en lång hardtop som är karakteristisk för linjen, den främre solsängen med ett justerbart ryggstöd och en stor flybridge med en hörnsoffa och ett fullt utrustat köksskåp utomhus. Varje område har gott om sittplatser och förvaring för att ge alla ombord en plats att njuta av omgivningen.

För dem som gillar att vara mer aktiva på vattnet, sänks en sidoplattform som gör det lätt att komma in i och ut ur vattnet. Snorkling och paddleboard är bara några steg bort via den inbyggda badstegen.

VÄRLDSPREMIÄR I CANNES 2023

Antares 12 kommer att ha världspremiär på Cannes Yachting Festival, från 12 till 17 september 2023.

Samt premiär i USA på Fort Lauderdale International Boat Show, från 25 till 29 oktober 2023.