fbpx
Published on: 2023-08-25

NYHET! Prestige F4 – en ny generation flybridge

DEN NYA F-LINE SERIEN: ART DE VIVRE – KONSTEN ATT LEVA

Nu lanseras den första modellen i en helt ny generation av PRESTIGE F-LINE: F4.

Innovation och att möta kundens förväntan på värdefulla stunder till havs har varit kärnan och drivkraften i PRESTIGE Yachts i 35 år. Med 40 modeller lanserade under loppet av mer än 30 år har framgångsrika F-LINE gjort historia, och
idag är den återuppfunnen i en ny generation.

Denna nya generation av flybridge-yachter, byggs på arvet från populära PRESTIGE F-LINE, har innovativa förbättringar och erbjuder smarta detaljer och en exceptionell layout.

 

 

 

EN LUGN OAS

Inifrån och ut, en mjuk atmosfär av förfining och konsten att att leva väl är märkbara, alltid i nära anslutning till havet.

Nya F4 erbjuder en innovativ layout, designad för att förbättra volym och ljus.

”Denna nya modell förför med sin revolutionerande design i dess kurvor och dess layout, samtidigt som den behåller ljusa och bekväma interiörer som kännetecknas av en enkel cirkulation och bekvämt liv ombord, med avsikten att få
gäster att känna sig hemma.” förklarar Clémence Cessou, PRESTIGE Produktmarknadschef.

F-Line hämtar inspiration från färgerna och reflektionerna av franska rivieran. Denna ikoniska region återspeglas i F4:orna i design, raffinerade linjer och noggrant övervägda detaljer.

Den eleganta designen framhäver fina detaljer, ädla material och polerade ytor för en perfekt kombination av komfort och elegans, framkallar en känsla av lugn. Varje yta, varje kurva har skulpterats för att skapa mjuka linjer med exceptionell finish, som påminner om vattnets rörelse.

DYNAMISK EXTERIÖR DESIGN

Inspirerad av vattnets rörelse, det flytande och eleganta yttre linjer på detta nya skrov blandas med polerade ytor som reflekterar rikligt med naturligt ljus.

Med sin kraftfulla nya siluett har F4 också en helt ny skrovdesign av Michael Peters, med en mer
uttalad V-form än tidigare generationer. Rundare, högre för ger oöverträffad stabilitet, effektivitet och
komfort under segling.

 

SMART PLANLÖSNING

Med F4 utvecklar PRESTIGE layout både exteriört och interiört för att ge kunderna maximal komfort att njuta av stunder med vänner och familj på havet. OceanView köket och platsen för master suite i fören är unika för nya modellen F4.

Flybridge, som nås via en bred trappa, har en generös plattform skyddat av en bimini eller en hard top.

Ett fullt utrustat pentry utomhus och en mångsidig matplats finns perfekt för underhållning, medan solskydd och sittarrangemang för avkoppling finns nära styrplatsen.

Att röra sig runt yachten är enkelt och säkert, med två breda sidodäck, och styrbords skjutbara glasdörr ger
tillgång till fördäck. Ett rymligt främre soldäck har solstolar med justerbara ryggstöd.

HAVET I FOKUS

Sittbrunnen vetter mot havet med soffor som går att få parallella mot varandra skapar en exceptionell miljö med hisnande havsutsikt.

Det nya, fullt utrustade OceanView pentryt är hjärtat av livet ombord. Med sin tvärgående orientering vetter den ut mot sittbrunnen och det öppna havet. Det här helt nya köket öppnar direkt på utsidan genom ett brett öppningsbart fönster.

HÅLLBARHET
Den nya generationen F-Line har också material med miljömässigt hållbara komponenter, såsom återvunna och
hållbara tyger ombord som återvinner mer än 80 % av vattnet som används i tillverkningen och system för att rena utsläpp.

Loungen inomhus har en mjuk, inbjudande atmosfär med en 360° vy genom stora
panoramafönster.

MASTER SUITE MED PRIVAT BADRUM I FÖREN

En viktig nyhet är den främre master suiten, med exceptionell inre volym, med 2
meter höjd, badar i naturligt ljus som strömmar genom fönster i skrov och tak. Denna svit kan jämföras med de som finns ombord större yachter med ett privat badrum med dubbla handfat, en stor king size-säng och generösa garderober. Läget föröver ger mycket mer intimitet och skiljer ägarens svit åt från gästhytterna och delade sällskapsytor, och tillhandahåller bättre isolering från ljud, långt från maskinrummet.

Det finns två gästhytter och ett separat badrum ombord och interiören integrerar även smarta lösningar för en tvättmaskin, städskrubb och förvaring i den rymliga gången.

VÄRLDSPREMIÄR I CANNES 2023

F4 representerar den första modellen i en helt ny F-Line
generation, som officiellt presenteras på Cannes Yachting Festival 2023. Kontakta oss för att boka visning!

PRESTIGE uppfinner sig ständigt på nytt och slutar aldrig tänja på gränserna. Den första modellen av den nya F-Line-generationen är det perfekta tillskottet till Prestige familjen, som respekterar varumärkets värden samtidigt
integrera nya och innovativa koncept.