fbpx

THÍRA 80

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

THÍRA 80 – Nyhet för 2023

Avkoppling och avancerade funktioner

Både främre och bakre sittbrunnen har stora umgänges- och relaxområden, med dubbel direkt tillgång till salongen. Kabinerna, sviterna och gästrummen, har designats med inspiration från fantastiska yachter, med otrolig lyx och fulländad in i minsta detalj, med läderklädsel och möbler med trä- och läderdetaljer. Badrummen påminner om ett spa och inkluderar en jacuzzi i ägarens kabin.

Salongen, med sina stora skjutbara glasfönster, har en direkt känsla av cirkulation. Liksom på däck är det organiserat med en lounge, en bar, en navigationsspalts med läderklädsel och ett underbart separat skrivbord. Hytt, omklädningsrum, badrum… allt du kan förvänta dig i motoryachters värld.

Original däcksergonomi

Samtidigt som den behåller Fountaine Pajot-signaturen är NEW 80 en äkta superyacht med nya och originella utrymmen som du inte hittar på andra modeller av denna storlek. De dubbla styrstationerna har centrerats om, med en vinsch för seglingsmanövrar placerad bort från relaxområdena. Ett riktigt arbetsområde är därmed reserverat och skyddat för besättningen.

Förvaringsutrymmen har utformats för alla typer av leksaker, inklusive främre skåp för paddleboards eller dykutrustning, och i aktern, ett specifikt förvaringsområde för en vattenskoter under den stora centrala bänken.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Interior layout and design : Berret-Racoupeau Yacht Design

Flybridgen erbjuder en magnifik plats med dedikerade relax-, umgänges- och navigationsområden.

I äkta Fountaine Pajot-stil hittar du de stora fönstren som ger en enastående utsikt över havet, tack vare de glasade ytorna som faller lägre än däckskanten.

SPECIFIKATION

Längd över allt
23,98 m
Bredd
11,09 m
Lätt deplacement
66.0 T (approx.)
Djupgående
2,10 m
Air draught (max)
29,95 m
Bränsle
2 400 l
Vatten
1 600 l
Motorkraft
2 x 175 hp
Motorkraft (tillval)
2 x 300 hp
Storsegel area
200 m2
Genoa area
140 m2
EC Certification
A16 | B16 | C24 | D30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS