fbpx
Fountaine pajot Elba 45

Elba 45

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Elba 45 – redo för den stora resan

Elba 45 är i hela sitt väsen en uppvisning i sober lyx, elegans och väl disponerade utrymmen. Till det kommer seglingsegenskaper som imponerar.

Det välsvarvade skrovet och den väl tilltagna segelytan i kombination talar sitt tydliga språk. Elba 45 är redo att beta av många sjömil på öppet hav i snabb takt.

Fattas bara när Elba 45 har tagit form i den havskappseglingsduon Jean François Fountaines och Yves Pajots anda. Att för ett ögonblick prata på prestandan har sålunda aldrig varit ett alternativ.

Till detta har varvet lyckats med konststycket att skapa en katamaran som är något alldeles extra när det kommer till ljus, rymd och komfort. Som beställare är man sålunda garanterad en båt som i hela sitt väsen är skapad för långa tider till havs utan att man för ett för ett ögonblick längtar iland.

Hemligheten består bland annat i en särdeles sinnrik layout där man har sugit musten ur varje kvadratmeter i ett redan stor båt. I koncepter ingår också en sömlös övergång mellan salongen och sittbrunnen som i praktiken blir till en enda stor enhet.

Så fortsätter det, med mer eller mindre geniala lösningar från det anrika Fountaine Pajot-varvet. Lösningar som bygger på lång erfarenhet och stor uppfinningsrikedom i en fruktbar kombination. Att katamaran konceptet sedan innebär att man kommer in i de grundaste av vikar gör heller inte saken sämre.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : Berret-Racoupeau Design

Ett välsvarvat skrov i all ära. Frågan är om det inte är loungen på taket, solbäddarna i fören, den ergonomiska styrplatsen och det minst sagt generösa akterdäcket som imponerar mest.

Ljust, luftigt och rymligt. Det är det genomgående temat – oavsett var man befinner sig ombord. Till detta kommer stora möjligheter för beställaren att komma med egna önskemål om hur utrymmena ska disponeras.

SPECIFIKATION

Längd över allt
13,45 m
Skrovlängd
13,45 m
Bredd
7,55 m
Lätt deplacement
14 021 kg
Djupgående
1,2 m
Air draught (max)
21,20
Bränsle
470 l
Vatten
700 l
Motorstyrka
2 x 50 hp
Motorstyrka (tillval)
2 x 60 hp
Storsegel area
75 m2
Genoa area (104%)
49 m2
Asymmetric spinnaker (optional)
121 m2
EC Certification
A12 | B12 | C18 | D22
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS