fbpx
Alegria 67

Alegria 67

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Alegria 67 – det stolta flaggskeppet

Förutom självklarheter som att Algeria 67  är särdeles elegant och lyxig så tar den också ett jättekliv in i framtiden med sina lösningar, finesser och sina sociala ytor.

Att bygga en båt som är elegant och lyxig är en sak. Att bygga en båt som känns självklar i varje utrymme, lösning och finess är en annan. Något som kräver stor kreativitet och lång erfarenhet i lika delar.

Kanske är det just det som utmärker Alegria 67 allra mest. Sättet som hon skickligt balanserar på när det gäller att vara en trygg plattform för det stora äventyret och en bekväm tillflyktsort för rekreation.

Ta bara flybridgen till exempel – en genial plattform med sina dubbla styrplatser, sitt soffarrangemang och sin wetbar. Eller ta akterdäcket som håller samma skyhöga klass. Sist men inte minst har vi loungen som bland annat briljerar med en jacuzzi. Ett styrkebesked så gott som något.

Det ovan sagda är bara några i en rad av djärva grepp som tillsammans utgör den högsta komfort till havs man kan tänka sig. Lägg därtill seglingsegenskaper som inte skäms för sig. Tvärt om motsvarar de väl alla förväntningar av en yacht från havskappseglingsduon Jean François Fountaine och Yves Pajots anrika varv.

Så långt det grundläggande. Sedan är det upp till beställaren att bestämma hur hen vill disponera inreningen gällande antal hytter, antal våtutrymmen och annat. Något som sker i tät dialog med Yachtsales kunniga personal. Kommer båten främst att användas för charterverksamhet eller ska hon seglas i privat? Valet är ditt och vi anpassar Alegria 67 därefter.

Oavsett vad så är man garanterad en båt som i hela sitt väsen är skapad för långa tider till havs utan att man för ett för ett ögonblick längtar iland då all komfort som man kan tänkas önska finns ombord.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Interior layout and design : Berret-Racoupeau Yacht Design

Snabba och välsignande linjer. Det är själva grunden och till det kommer en minst sagt svårslagen komfort där de sociala ytorna spelar huvudrollen. Oavsett det gäller akterdäcket, flybridgen, loungen på fördäcket eller de befriande stora däcksytorna.

Inredningen är en uppvisning i väl disponerade utrymmen med stort fokus på ljus, rymd och kunglig komfort. Som beställare har man stora möjligheter att själv påverka layouten.

SPECIFIKATION

Längd över allt
20,36 m
Skrovlängd
19,49m
Bredd
9,84 m
Lätt deplacement
34 800 kg
Djupgående
1,70 m
Air draught (max)
29,95 m
Bränsle
1 200 l
Vatten
1 050 l
Motorkraft
2 x 110 hp
Motorkraft (tillval)
2 x 150 hp
Storsegel area
130 m2
Staysail
46 m2
Genoa area
100 m2
Gennaker
200 m2
EC Certification
A16 | B16 | C24 | D30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS