fbpx
Astrea 42

ASTREA 42

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Astrea 42 – trygghet, rymd och komfort

Rubriken ovan sammanfattar det mesta som är önskvärt i en fullfjädrad katamaran. I fallet med Astrea 42 kan vi dock lägga till enkel segelhantering och svårslagna seglingsegenskaper.

Astrea 42 är att utmärkt exempel på den utveckling som cruisingkatamaraner i allmänhet och Foutntain Pajot i synnerhet har genomgått. Ta bara salongen, eller sovkabinerna eller våtutrymmena för den delen, som fullkomligen badar i ljus, rymd och volym.

Men det stannar inte där då Astrea 42 också kan skryta med en särdeles snitsig invändig layout. Det är med andra ord bäddat för ett bekymmerslöst båtliv där längtan till land känns väldigt avlägsen.

På samma tema har man lagt mycket krut på en komfortabel styrplats med nära anknytning till såväl navigationsbord som skot som gemenskapen med den övriga besättningen.

Till detta kommer en segelhantering som är lekande enkel. Inte minst tack vare vinscharnas placering alldeles intill rorsman. Men också tack vare trappan som leder till storseglet och rufftaket när segel ska hanteras.

Så fortsätter det, med mer eller mindre geniala lösningar från det anrika Fountaine Pajot-varvet. Lösningar som bygger på lång erfarenhet och stor uppfinningsrikedom i en fruktbar kombination.

Trygga seglingsegenskaper och hög komfort är dock inte allt – med paketet kommer också ett härligt temperament. Något som den legendariska havskappseglingsduon Jean François Fountaine och Yves Pajot alltid har hållit högt.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : BERRET RACOUPEAU YACHT DESIGN
Interior layout and design : RACOUPEAU DESIGN

I Astrea 42 har man på ett smått magiskt sätt lyckats kombinera hög komfort för lata dagar med särdeles pigga seglingsegenskaper. Ett konststycke – absolut – men likväl något av Fountaine Pajots främsta kännetecken.

En svårslaget väldisponerad och komfortabel inredning utan prut – så kan interiören sammanfattas. Speciellt stolta är vi över den påtagliga känslan av ljus och volym – oavsett var man befinner sig ombord.

SPECIFIKATION

Längd över allt
12,58 m
Skrovlängd
12,58 m
Bredd
7,20 m
Lätt deplacement
12 695 kg
Djupgående
1,25 m
Air draught (max)
20,65 m2
Bränsle
470 L
Vatten
700 L
Motorstyrka
2 X 30 HP
Motorstyrka (tillval)
2 X 50 HP
Storsegel area
70 m2
Genoa area (104%)
41 m2
Asymmetric spinnaker (optional)
110 m2
EC Certification
A10 | B12 | C18 | D22
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  UTMÄRKELSER

  Astrea 42 är vinnare av European Yacht of the Year inom kategorin flerskrov 2019!

  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS