fbpx

Isla 40

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Isla 40 – inkörsporten till flerskrovsvärlden

 

Med Isla 40 kommer en varning. Risken är stor att du att du aldrig mer vill återvända till kölbåtsegling igen.

Känslan när mycket erfarenhet har blandats med stor uppfinningsrikedom och slutprodukten blir något alldeles extra. Det är känslan som Fountaine Pajot har kokat ned i Isla 40.

Slugt kan tyckas – men i instegsbåten Isla 40 har varvet gjort allt för att köparen ska fastna för segling i allmänhet – och flerskrovssegling i synnerhet.

Ta bara en sådan sak som salongen. Den har allt som skapar en första klassens bobåt och känslan av att befinna sig i en modern lägenhet inte är långt borta. Dock med skillnaden att man här har 360-graders sjöutsikt för jämnan.

Som beställare kan man välja mellan en tre- eller fyrakabiners version där det senare är speciellt populärt om båten ska användas till charter. Oavsett vad kommer dock möjligheten att kasta loss för den stora resan i en farkost som får segling i en enskrovsbåt att verka instängd.

Att skapa en renodlad cruiser-katamaran är en sak. Att samtidigt skapa en snabbseglare som betar av sjömil i snabb takt och är en annan och kanske är det denna kombination som utmärker Isla 40 allra mest. Att för ett ögonblick tro att grundarna och den legendariska havskappseglingsduon Jean François Fountaine och Yves Pajot skulle pruta på seglingsegenskaperna vore att leva i villfarelse.

Tvärt om utmärker sig Isla 40, liksom de alla andra katamaraner i modellserien, genom att vara särdeles temperamentsfulla och effektiva. Något som såväl kunder som båtpress över hela världen kan skriva under på.

Sist men inte minst erbjuds samtliga Fountain Pajot-modeller med elmotorer som alternativ till dubbla dieselmotorer. Valet är ditt och Yachtsales kunniga personal guidar dig gärna till den bästa lösningen för just dig.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Generösa utvändiga ytor – oavsett det gäller sittbrunn, däck, solbäddar eller annat – är Fountain Pajots adelsmärke.

En svårslaget väldisponerad och komfortabel inredning utan prut – så kan interiören sammanfattas. Speciellt stolta är vi över den påtagliga känslan av ljus och volym – oavsett var man befinner sig ombord.

SPECIFIKATION

Längd över allt
11,93
Bredd
6,63
Lätt deplacement
9 500 kg
Djupgående
1,21 m
Bränsle
300 l
Vatten
2 x 265 l
Motorstyrka
2 x 30 hp
Storsegel aria
59 kvm
Genoa area (104%)
36 kvm
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS