fbpx

Tanna 47

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Tanna 47 – med stort inbyggt självförtroende

Frågan var om det gick att skapa en ännu bättre version av succén och bästsäljaren Saona 47. Svaret är ja – och det med besked. Här är nya Tanna 47.

Gärna en elegant, snabb och komfortabel katamaran men det får inte stanna där om man ska kunna toppa succén med bästsäljaren Saona 47. Det var varvets designteam rörande överens om när Tanna 47 tog form. Den måste helt enkelt bjuda på något mer – mycket mer.

Sagt och gjort. Det som växte fram var sålunda något alldeles extra. En segelkatamaran med många ess i rockärmen när det kommer till allt från seglingsegenskaper och boendekomfort till smarta lösningar och finesser.

Mer än någonsin visar Fountaine Pajot prov på sin makalösa förmåga att förena skyhög komfort med rappa seglingsegenskaper. Varje finess är sprungen ur lång erfarenhet och nyfiken uppfinningsrikedom i en lyckad kombination.

Därav lösningar som den sinnrikt utformade sittbrunnen, loungen på salongstaket, den ergonomiska styrplatsen, den effektiva segelföringen, solbäddarna och kanske framför allt den sobra och lyxiga stil som genomsyrar hela båten.

I konceptet ingår också en sömlös övergång till sittbrunn i praktiken blir en förlängning av salongen när vädret så tillåter.

Så långt allt väl. Men mest av allt är Tanna 47 en komfortabel, trygg, och lyxig plattform för komfort och äventyr – oavsett det gäller lata dagar på hemmaplan eller en äventyrlig lång seglats.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : Berret-Racoupeau Yacht Design

Tanna 47 har inte bara frestelser som solbäddar, lounge på salongstaket, sociala ytor och breda passager utan också en layout som det hela att harmonisera. Det är med andra ord bäddat för det bekymmersfria och guldkantade båtlivet.

Ljus, luftigt och rymligt är det genomgående temat – oavsett var man befinner sig ombord. Till detta kommer stora möjligheter för beställaren att komma med egna önskemål om hur utrymmena ska disponeras.

SPECIFIKATION

Längd över allt
13,94 m
Bredd
7,70 m
Lätt deplacement
13 800 kg
Djupgående
1,20 m
Bränsle
2 x 470 l
Vatten
700 l
Motorstyrka
2 x 50 hp
Motorstyrka (option)
2 x 60 hp
Storsegel area
77 m²
Genua
52 m²
Gennaker
EC Certification
A12 | B12 | C18 | D22
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   PARTNERS