Fountaine Pajot MY 37

 

Oöverträffad prestanda, utrymmen och effektivitet!

 

Föreställ dig det omöjliga: En 37 fots motorkatamaran med samma utrymmen, stabilitet och komfort som på en 44 fots motorbåt.

 

MY37 är en evolution i motorkatamarandesign som sätter en helt ny standard av förträfflighet för instegsmodeller på motorkatamaranmarknaden. Inspirerad av rymden och lyxen i fina villor levererar denna motorkatamaranen exceptionell komfort och prestanda till sjöss.

 

MY37 kännetecknas av vidsträckta boende utrymmen, en naturligt ljus salong med panorama fönster och integrerad tillgång till förarplatsen. Vidare präglas motorkatamaranen av den superba flybridgen med en skyddad förarplats och även det dekadenta soldäcket för soliga stunder. Den slående moderna designen integrerar den finaste finishen i detaljer och komponenter för din ultimata cruising upplevelse.

 

MY37 har en avancerad skrovdesign som säkerställer utomordentlig stabilitet och utmärkta prestanda till sjöss samtidigt som dess bränsleförbrukning gör den till det ideala valet för långdistans resor.

 

Ingen annan trawler katamaran i storleksklassen levererar och förpackar den rymd, komfort, säkerhet, ekonomi och prestanda som MY37 gör. Även de bästa sakerna kan komma i mindre paket!

VIDEO

360-vy

SPECIFIKATION

Interior layout and design

David Comy / David Boudgourd

Length overall

11 M

Hull beam

5,1 M

Light displacement (EC)

8,9 T

Deep draught keel - standard

0,8 M

Max fuel capacity

2 x 600 L

Max water capacity

350 L

Engine power

Volvo 2 x 150 Hp

Optional power

Volvo D3, 2 x 220 Hp

EC Certification

B8 / C12 / D16

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV