fbpx
Fountaine pajot MY5

MY5

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

 MY5 – med upphöjd kunglig komfort 

Flybridgen, ljuset, rymden och den makalöst höga komforten. Det är några av frestelserna i MY5 – men det finns mer. Mycket mer! 

Så som på en given signal vaknade båtbranschen till. Plötsligt insåg man vikten av att en båtar måste vara lättdrivna, komfortabla och anpassade för ett båtliv där själva resan är målet. En filosofi som Fountain Pajot har levt efter sedan dag ett. 

MY5 är naturligtvis inget undantag. Tvärt om är hon uppvisning i hög komfort och smart planering. Därav det lättdrivna katamaranskrovet i kombination med ett boende som får den mest kräsne att studsa. 

Ta bara den ljusa och rymliga salongen. Eller ta för all del den lyxiga ägarhytten med den stora dubbelsängen som badar i ljus och rymd. Så fortsätter det genom hela båten där just ljus och rymd är ett återkommande tema. Inte minst tack vare de stora ljusinsläppen i skrovsidorna. 

Från förarplatsen kontrollerar man 2 x Volvo Penta IPS 400 – eller 500 för den som önskar litet extra krut i maskinrummet. En förarplats som för övrigt är placerad mitt i båtens händelsecentrum och i god kontakt med resten av sällskapet. Därtill går utvecklingen av solceller i kombination med eldrift rasande och Yachtsales kunniga personal guidar dig gärna bland alla frestande val gällande framdrift och strömförsörjning. 

De utvändiga ytorna fortsätter på samma luftiga tema där solbäddarna på fördäcket endast överträffas av sittgruppen i aktern. En sittgrupp som också kan förvandlas till en bra solsäng. 

Kanske är det ändå flybridgen som imponerar mest med snitsiga förarplats, sin solbädd, sitt pentry samt ytterligare en väl tilltagen soffgrupp tillika social yta. Härifrån har man inte bara god överblick på omgivningen. När det gäller en katamaran av MY5:ans kaliber är det också upplagt för mingelparty och/eller grillkväll. 

Sist men inte minst är det tryggt att veta att MY5 är en produkt av världens mest erfarna tillverkare av flerskrovsbåtar. Varje lösning och varje finess är resultat åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter. Något som också märks på andrahandsvärdet. 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se 

Interior layout and design : Pierangelo Andreani Studio

Del av hemligheten bakom MY5 ligger i ett mycket välsvarvat och lättdrivet skrov som tack vare slaget strax ovanför vattenlinjen också är rymligt.

MY5 är en uppvisning i rymd, ljus och komfort med en mycket genomtänkt layout samt många och stora ljusinsläpp i kombination.

SPECIFIKATION

Length overall
12.91 m
Hull length
12.35 m
Hull beam
5.96 m
Light displacement (EC)
14 000 kg
Load displacement
25 400 kg
Draught keel – standard
1.12 m
Air draught
4.40 m
Air draught with Hard Top
5,66 m
Max fuel capacity
2 x 700 l
Max water capacity
450 l
Engine power Standard
2 x Volvo Penta IPS 400
Engine power Optional
2 x Volvo Penta IPS 500
Estimated Range
Up to 1 000 nm
EC Certification
B8 | C16 | 30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS