fbpx
Fountaine pajot MY4.S

MY4.S

VIDEO
Kontakta för offert
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 2.95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare
Pris: Kontakta för offert
Boka en visning

MY4.S

Nu har Fountaine Pajot förnyat sig! Första modellen för 2021 att ersättas är MY37 som nu blir MY4.S, där S står för Sedan. Denna modell följer sina syskon MY5 och MY6s formlinjer. Distinktiv elegans med en touche av sportighet med sina rundade förar.

Med de stora glaspartierna får ni ett fantastiskt ljusinsläpp och inte tala om utsikten! I taket finns det en taklucka som är öppningsbar och som är ett positivt tillägg i ljusinsläppet.

Här har vi en båt som verkligen kan användas till flera saker, fantastiska sommardagar på fördäck, härliga eftermiddagar på akterdäck. Och skulle det som det kanske gör i vårt fantastiska land, regna, så finns det gott om utrymmen att vara på under tak. En tilltagen salong men längsgående kök gör det till en social och praktisk yta att vara på.

Båten säljs i två varianter, Maestro med 3 kabiner, ena skrovet blir ägarhytt med eget badrum och gott om stuvutrymmen och i andra skrovet finns det två gästkabiner, en toalett och här också gott om stuvutrymmen. Quatuor version levereras till den stora familjen med fyra kabiner och två toaletter.

Framdriften sköts av Yanmars 150 eller 250 hp maskiner, fördelade på varsitt skrov. Med hjälp av axlarna får ni en bränsleekonomisk drift och slitagekonstnaderna är väldigt gynnsamma.

SPECIFIKATION

Längd över allt
11 m
Bredd
5,10 m
Lätt deplacement
9 500 kg
Djupgående
0,80 m
Höjd
3,78 m
Bränslekapacitet
2 x 600 l
Vattenkapacitet
350 l
Motor
2 x Yanmar 4LV à 150 hk
Motor Option
2 x Yanmar 4LV à 250 hk
CE Certifikation
B8 | C11 | D20
MER INFO

  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.

  Jakob Eliasson
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!
  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS