fbpx
Fountaine pajot MY4.S

MY4.S

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

MY4.S – inkörsporten till flerskrovsvärlden 

Med MY4.S skickar vi en varning. Risken är stor att du att du aldrig mer vill återvända till ditt tidigare båtliv i en enskrovad motorbåt igen. 

Att motorbåtskatamaraner inte har slagit på våra breddgrader förrän nu är ingenting mindre än ett mysterium. Det menar alla som har gett detta ljusa, rymliga, lättdrivna, stabila och odiskutabelt bekymmersfria båtliv en chans. 

Kanske beror det på att motorbåtskatamaranen nu har fått draghjälp av motsvarande flytetyg inom segelsporten där såväl katamaraner och trimaraner har visat sig vara överlägsna sina enskrovade motsvarigheter – i nära nog allt. 

I MY4.S får man allt som skapar en första klassens långfärdsbåt. Vi talar alltså om två effektiva och välsvarvade (läs lättdrivna) skrov med allt vad det innebär av stabilitet, bärighet och låg förbrukning. För att nämna en del. 

Till detta kommer en boendekomfort som slår det mesta på fingrarna. Ta bara salongen med sin utsikt i 360 grader, sina enorma ljusinsläpp genom stora fönster samt taklucka. Lägg därtill de stora och lättframkomliga ytorna som gör att känslan av att befinna sig i en modern lägenhet inte är långt borta. 

På bästa Fountaine Pajot-manér har stor möda också lagts på att skapa många och väl genomtänkta sociala ytor där soffan i salongen med tillhörande höj- och sänkbart bord bara är ett exempel. 

I salongen finns också ett längsgående och välutrustade pentryt i nära anslutning samt smidiga passager till sovhytterna nere i skroven. Sedan är det upp till beställaren om hen vill ha fyra eller tre ljusa och rymliga sovhytter. I det senare fallet levereras MY4.S med ett förvaringsutrymme samt ett våtutrymme som är uppdelat i ett toalett- och ett duschutrymme. 

De utvändiga ytorna fortsätter på samma luftiga tema där solbäddarna på fördäcket endast överträffas av sittgruppen med i aktern som också kan förvandlas till en bra solsäng. 

Som förare kontrollerar man två Yanmar 4 LV Motorer 2 x 150 hk vardera eller 2 x 250 hk för den som önskar litet extra krut i maskinrummet. Noterbart är också att motorerna jobbar med raka axlar med alla fördelar som det innebär när det gäller driftsäkerhet, pålitlighet, stryktålighet samt kostnader för underhåll. Därtill går utvecklingen av solceller i kombination med eldrift rasande fort och Yachtsales kunniga personal guidar dig gärna bland alla frestande val gällande eventuell elektrisk framdrivning. 

Sist men inte minst är det tryggt att veta att MY4.S är en produkt av världens mest erfarna tillverkare av flerskrovsbåtar. Varje lösning och varje finess är ett resultat av åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter. Något som också märks på andrahandsvärdet. 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se 

Ytterst få, om ens något annan båt i samma storlek, slår MY4.S på fingrarna när det gäller de utvändiga ytorna.

En svårslaget väldisponerad och komfortabel inredning utan prut – så kan interiören sammanfattas. Speciellt stolta är vi över den påtagliga känslan av ljus och volym – oavsett var man befinner sig ombord.

SPECIFIKATION

Längd över allt
11 m
Bredd
5,10 m
Lätt deplacement
9 500 kg
Djupgående
0,80 m
Höjd
3,78 m
Bränslekapacitet
2 x 600 l
Vattenkapacitet
350 l
Motor
2 x Yanmar 4LV à 150 hk
Motor Option
2 x Yanmar 4LV à 250 hk
CE Certifikation
B8 | C11 | D20
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS