fbpx
Fountaine Pajot Power 67

Power 67

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Power 67 – som hemma fast på bortaplan 

Power 67 kommer är inte bara kunglig komfort och elegans utan är också början på det stora äventyret – så som sig bör när det gäller en riktig långfärdsbåt. 

Visst funkar hon utmärkt för veckolånga turer på hemmaplan – absolut. Men med Power 67 kommer också möjligheten att kasta loss för den stora resan. Här finns inte bara allt som skapar en mycket komfortabel semesterbåt för ett större gäng eller för charter. Här kan man också färdas, leva och bo ombord på under långa tider eller till och med permanent. 

På ovanstående tema är Power 67 befriad från allt av halvmesyrer och lösningar som fortfarande andas camping. För ändamålet finns bland annat tre separata hytter med dubbelsängar utan prut. Pentryt fungerar mer som ett fullfjädrat kök än just ett pentry och kojerna kan med fog kallas för riktiga sängar. 

Till detta kommer en lyx och en guldkantad inramning där en mycket innovativ inredningslayout i kombination med många och stora ljusinsläpp skapar en påtaglig känsla av volym. Oavsett var ombord man befinner sig är kontakten med havet nära. 

Mest av allt är denna båt, så stor den är, föredömligt bränsleeffektiv och lättdriven. Något som blir allt viktigare i takt med att klimatmedvetandet växer och priset uppå bränsle skenar. Därtill går utvecklingen av solceller i kombination med eldrift rasande och Yachtsales kunniga personal guidar dig gärna bland alla frestande val gällande framdrift och strömförsörjning. 

Som förare kontrollerar man upp till 2 x 435 hk med en räckvidd på hela 1 700 sjömil och när havet blir riktigt stökigt så har Power 67 ändå en svårdefinierad inbyggd pondus och en självklarhet i sina rörelser som gör resan förvånansvärt odramatisk. 

Sist men inte minst är det tryggt att veta att Power 67 är en produkt av världens mest erfarna tillverkare av flerskrovsbåtar. Varje lösning och varje finess är resultat åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter. Något som också märks på andrahandsvärdet. 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se 

Interior layout and design : Pierangelo Andreani Studio

Power 67 är en uppvisning i lyx och komfort med sina många och stora sociala ytor, solbäddar, lounger och som kronan på verket – en jacuzzi på fördäcket.

 Få om ens någon annan båt i samma storleksklass slår MY6 på fingrarna när det gäller ljus, rymd och komfort.

SPECIFIKATION

Length overall
19,69 m
Hull length
19,33 m
Hull beam
9,84 m
Light displacement (EC)
31 500 kg
Load displacement
45 000 kg
Deep draught keel – standard
1,15 m
Air draught (max)
6,28 m
Max fuel capacity (gasoil)
4 000 l
Max water capacity Std
1050 l
Engine power
Volvo Penta D4 2 x 300 hk
Engine power Optional
Volvo Penta D4 2 x 480 hk
Estimated Range
Not available yet
Material
Polyester Fiberglass
EC Certification
Not available yet
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS