fbpx
Fountaine Pajot MY6

MY6

Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

MY6 – så mycket mer än bara en båt 

Med MY6 tar vi klivet in bland de riktigt stora och med det kommer en lång rad möjligheter. Varför inte kasta loss för den långa resan eller bara ha båten som ett flexibelt andra hem? 

En interiör volym som motsvarar densamma som i en 65-fots segelbåt. Bara en sådan sak. Men därmed inte sagt att MY6 skulle vara klumpig eller svårmanövrerad. Tvärt om då den kommer skrovet är signerat Daniel Andrieu som har ett välförtjänt rykte om sig att skapa särdeles bränsleeffektiva båtar. 

Det är med andra ord bäddat för att ge sig ut på den stora resan. Från förarplatsen kontrollerar man 2 x Volvo Penta IPS 500 alternativt 600 för den som önskar litet extra krut i maskinrummet. En förarplats som för övrigt är placerad mitt i båtens händelsecentrum och i god kontakt med resten av sällskapet. Därtill går utvecklingen av solceller i kombination med eldrift rasande och Yachtsales kunniga personal guidar dig gärna bland alla frestande val gällande framdrift och strömförsörjning. 

MY6 är med andra ord ett utmärkt exempel på den utveckling som motorbåtskatamaraner i allmänhet och Fountaine Pajot i synnerhet har genomgått. Ta bara salongen, eller sovkabinerna – eller våtutrymmena för den delen, som fullkomligen badar i ljus, rymd och volym. 

Ovanpå allt detta tronar den enorma flybridgen som närmast är att likna vid en fullfjädrad terass med sol-lounge sittgrupp, och ett välutrustat pentry. Här saknas intet av komfort och bekvämlighet. Till detta kommer väl tilltagna däcksytor samt sociala ytor med solbäddar såväl i fören som aktern där den senare också är en umgängesyta för middagar ute i det fria. 

Sist men inte minst är det tryggt att veta att MY6 är en produkt av världens mest erfarna tillverkare av flerskrovsbåtar. Varje lösning och varje finess är resultat åratal av förfiningar, förbättringar och erfarenheter. Något som också märks på andrahandsvärdet. 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Architect : ANDRIEU YACHT DESIGN
Designer : ANDREANI DESIGN SAS

Ett välsvarvat och mycket bränsleeffektivt katamaranskrov, breda gångbord och den största flybridgen som skådats i denna storleksklass. Det är exteriören i ett nötskal. 

SPECIFIKATION

Length overall
15,44 m
Hull length
13,40 m
Hull beam
6,60 m
Deep draught
1,30 m
Light displacement (EC)
16 300 kg
Load displacement
25 400 kg
Air draught
4,25 m
Air draught with Hard Top
5,52 m
Max fuel capacity
2 x 1000 l
Max water capacity
2 x 350 l
Engine power
2 VOLVO IPS 500
Engine power Optional
2 VOLVO IPS 600
Estimated Range
1 000 nm
EC Certification
B10 | C6 | D30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS

   UTMÄRKELSER

   The MY6 has been awarded as the “Best Multihull Motor Yacht” by the Asia Boating Awards 2017

   European Power Boat Winner of the Year 2018!