fbpx
SEVENTY 7

Elegant och raffinerad, de öppna ytorna är verkligen något extra. Exteriöra utrymmen erbjuder nya perspektiv, i perfekt harmoni med interiöra utrymmen.

LÄS MER
SIXTY 5

SIXTY 5 inbjuder dig att skapa reseminnen, ögonblick då tiden står stilla.

LÄS MER
LAGOON 43

Lagoon 43 har ombildat livet ombord och presenterar en mångsidig båt med modulära gränser. Detta framsteg gör det möjligt att förvandla utrymmet, koppla ihop interiören och exteriören, salongen och sittbrunnen, enligt önskemål.

LÄS MER
LAGOON 60

Förutom självklarheter som att Lagoon 60  är särdeles elegant och lyxig så tar den också ett jättekliv in i framtiden med sina lösningar, finesser och sina sociala ytor.

LÄS MER
LAGOON 55

Känslan att när som helst kunna kasta loss för den långa seglatsen och därtill vara oberoende för en lång tid framöver. Det är känslan som kommer med Lagoon 55.

LÄS MER
LAGOON 51

Erfarenheter som läggs till erfarenheter och som sedan toppas med Lagoon-varvets omättliga driv att ligga i framkant. Det är hemligheten bakom nya stjärnskottet Lagoon 51.

LÄS MER
LAGOON 40

Lagoon 40 är instegsmodellen hos Lagoon, som övriga modeller håller hon en hög standard.

LÄS MER
LAGOON 46

Lagoon 46 är i hela sitt väsen en uppvisning i sober lyx, elegans och väl disponerade utrymmen. Till det kommer seglingsegenskaper som imponerar.

LÄS MER
LAGOON 42

I Lagoon 42 har man på ett smått magiskt sätt lyckats kombinera hög komfort för lata dagar med särdeles pigga seglingsegenskaper.

LÄS MER

SEGEL KATAMARAN

En värld av Lagoon seglande katamaraner är kulmen på en dröm om resor och en önskan om frihet. Dessa katamaraner är designade för att erbjuda en unik livsstil på vattnet och erbjuder en försäkran om att cruisa med fullständig sinnesro.