BENETEAU SEGELBÅTAR

Beneteau segelbåtar

 

Beneteau segelbåtar andas lyx. De har ett brett sortiment av segelbåtar med olika fokus beroende på vad det är för äventyr man ska ut på. Allt från kvalitet och spänning till snabbhet och bekvämlighet.

 

Beneteau var den första tillverkaren i världen att serieproducera enskrovsbåtar med foils som är väldigt populära i tävlingssammanhang om det är en tävlingsbåt man är ute efter.
Beneteau segelbåtar är otroligt stabila och klarar av olika vädertyper.
Är man på jakt efter en segelbåt med moderniserad touch och hög prestanda är det en Beneteau segelbåt man ska satsa på. Det blir en upplevelse till sjöss man sent kommer att glömma.

Beneteau Oceanis

Beneteau Oceanis segelbåtar är för den kräsne seglaren. Oceanis modellerna är utvecklade med design, prestanda, innovation, komfort och kvalitet i fokus. Upptäck Oceanis segelbåtar mellan 31-60 från världens största båttillverkare Beneteau.

Beneteau Oceanis Yacht

Oceanis Yacht är en helt ny modellserie från Beneteau.

Denna serie är en lyxig yacht som är byggd som en “owners” version med stora hytter och anpassade personliga lösningar. Utrymme, ljus och design finner man i den första modellen av Oceanis Yacht.

Beneteau Sense

SENSE - Upplev det magiska till sjöss.
Ge dig ut till havs, rycks med ut i en dröm och tag i besittning denna underbara yacht där livet ombord är ett fantastiskt nöje.
Med sin unika enkelhet och frihet, SENSE ekar med en inbjudan att komma ut och uppleva magin på havet.

Figaro Beneteau 3

Figaro Beneteau 3 är världens första serieproducerade enskrovsbåt med foils! En destillering av teknologi och innovation är Figaro Beneteau 3 ett resultat från Beneteaus främsta experter och arkitekterna (VPLP) till de senaste vinnarbåtarna från Vendée Globe. Håll dig uppdaterad här!

Beneteau First

PÅ ALLA världshaven ... BE FIRST

Beneteau´s FIRST program har inte lämnat någon oberörd. Under de senaste trettio åren och mer, har FIRST modellprogram tjänat en särskild plats i hjärtat hos dem som älskar att känna spänningen av snabba, vackra båtar. FIRST båtarna är skapade av de mest begåvade yacht designers och med interiörer från de främsta namnen inom design, där varje ny generation innehåller de senaste tekniska innovationerna.

I generationer har First varit kännetecknet för snabbhet och fräck design som kontinuerligt har legat i framkant och varit trendsättaren.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV