BENETEAU SEGELBÅTAR

Beneteau Oceanis

Beneteau Oceanis segelbåtar är för den kräsne seglaren. Oceanis modellerna är utvecklade med design, prestanda, innovation, komfort och kvalitet i fokus. Upptäck Oceanis segelbåtar mellan 31-60 från världens största båttillverkare Beneteau.

Beneteau Oceanis Yacht

Oceanis Yacht är en helt ny modellserie från Beneteau.

Denna serie är en lyxig yacht som är byggd som en “owners” version med stora hytter och anpassade personliga lösningar. Utrymme, ljus och design finner man i den första modellen av Oceanis Yacht.

Premiär för Oceanis Yacht 62 på Cannes Boat Show i september 2016.

Beneteau Sense

SENSE - Upplev det magiska till sjöss.
Ge dig ut till havs, rycks med ut i en dröm och tag i besittning denna underbara yacht där livet ombord är ett fantastiskt nöje.
Med sin unika enkelhet och frihet, SENSE ekar med en inbjudan att komma och uppleva magin på havet.

Beneteau First

PÅ ALLA världshaven ... BE FIRST

Beneteau´s FIRST program har inte lämnat någon oberörd. Under de senaste trettio åren och mer, har "FIRST" modell program tjänat en särskild plats i hjärtat hos dem som älskar att känna spänningen av snabba, vackra båtar. FIRST båtarna är skapade av de mest begåvade yacht designers och med interiörer från de främsta namnen inom design, där varje ny generation innehåller de senaste tekniska innovationerna.

I generationer har First varit kännetecknet för snabbhet och fräck design som kontinuerligt har legat i framkant och varit trendsättaren.

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på båtar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Förmånlig finansiering med Swedbank finans, låna upp till 25 år med en rörlig ränta på f.n 3,45 %. Köp till utrustning till din båt och lägg det på ditt båtlån.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med Yachtsale. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och kraftfulla marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV