MY6

 

 

MY6 är en förstklassig motorbåt som präglas av makalösa utrymmen, MY6 har en interiör volym som motsvara den hos en  monohull motorbåt i 65 fots klassen!

 

All den ytan är bara en av fördelarna med motorbåtskatamarans konceptet, en annan är bredden som ger er en mycket stabil båt oavsett om ni ligger i på svaj eller är ute till havs.

 

Skrov har ritas av Daniel Andrieu  för att maximera sjöegenskaper och ge er en båt som är otroligt bränsleeffektiv.

MY6 kommer med två olika motoralternativ, IPS 500 eller IPS 600. Tack vare Volvos IPS system får ni som ägare en motorbåt som är enkel att manövrera under alla förhållanden.

 

 

Det är lätt att se MY6 mer som ett andra hem än en motorbåt då hon erbjuder er en underbar interiör som översköljs av naturligt ljus och levererar en underbar havsutsikt vart ni än befinner er precis som om ni befann er i lyxvilla vid kusten, fördel med MY6 är att ni kan ha en ny utsikt varje dag.

 

Den enorma flybridgen är designad som en terass med sol lounge, sittgrupp, och ett pentry vilket gör det till det självklara stället att umgås på.

 

Kabinerna för både ägare och gäster ligger i de båda skroven, ägarna till styrbord och gästerna till babord. Givetvis har Fountaine Pajot sett till att ni har utsikt överhavet även här, till och med från sängen.

 

 

 

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

VIDEO

360-vy

SPECIFIKATION

Architect

ANDRIEU YACHT DESIGN

Designer

ANDREANI DESIGN SAS

Length overall with platfrom

15,44 m

Hull Length

13,40 m

Hull beam

6,60 m

Deep draught

1,30 m

Light displacement (EC)

16 300 kg

Load displacement

25 400 kg

Air draught

4,25 m

Air draught with Hard Top

5,52 m

Max fuel capacity

2 x 1000 l

Max water capacity

2 x 350 l

Engine power

2 VOLVO IPS 500

Engine power optiontional

2 VOLVO IPS 600

Estimated Range

Up to 1 000 nm

EC Certification

B10 | C6 | D30

UTMÄRKELSER

The MY6 has been awarded as the "Best Multihull Motor Yacht" by the Asia Boating Awards 2017

European Power Boat Winner of the Year 2018!

BÅTAR FRÅN SAMMA SERIE

Ansvarig Säljare

Intresseanmälan

VAD SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

“Blev rekommenderad av en vän att kontakta Mattias Kennebäck på Yachtsale när vi skulle sälja vår båt. Det visade sig vara ett mycket gott råd! Mattias är proffsig, engagerad och erfaren mäklare som höll tät kontakt och gav goda råd som lönade sig, supernöjd!”

// Gunnar Borgh - Sun Odyssey 409

“Vi var på köparsidan denna gång och tyckte att Henrik gav ett sakligt och korrekt intryck. Han var påläst och mycket bra att ha att göra med. Kommer att välja Henrik när vi ska sälja själva.”

// Stefan Pålsson - Bavaria 37

"Vi har varit nöjda med den service vi har fått, före och efter vi köpte vår nya båt."

// Maria Carlsson - Dufour 34

KÖPTRYGGHET MED YACHTSALE

Försäkring

Tillsammans med Pantaenius erbjuder vi våra kunder en båtförsäkring med de bästa villkoren och rabatterad premie. Pantaenius är expert på försäkringar och ger er snabb hjälp om olyckan skulle vara framme.

Trygg båtaffär

Alla våra objekt är kontrollerade och funktionstestade. För din säkerhet omfattas alltid köpet av Konsumentköplagen. - Du vet alltid vad du köper! Vi följer Sweboats riktlinjer.

Finansiering

Vi erbjuder finansieringslösningar med ned till 2,95% ränta och långa löptider för en låg månadskostnad.

Sälja båt

Gör en bra båtaffär med oss. Vi vet vad din båt är värd och när det är rätt tidpunkt att sälja den. Genom vårt unika kundregister och specialiserade marknadsföring hittar vi rätt köpare.

NYHETSBREV