fbpx
Samana 59

Samana 59

VIDEO
Månadsbeloppet beräknas på 20% kontant insats på 180 månader med en ränta på 6,95%
Beskrivning
Bilder
Utrustning
Kontakta mäklare

Samana 59 – det totala oberoendet

Känslan att när som helst kunna kasta loss för den långa seglatsen och därtill vara oberoende för en lång tid framöver. Det är känslan som kommer med Samana 59.

Med Samana 59 tar vi inte bara klivet in bland de riktigt stora utan också in i det verkliga finrummet. Fattas bara, när vi har att göra med en yacht som med sina 18 meter och hela sitt väsen andas sober lyx in i minsta detalj.

Därav stort fokus på seglingsegenskaperna. Samana 59 är inte bara är erkänt sjöduglig och komfortabel utan också kapabel att beta av sjömil i högt tempo. Allt tack vare ett mycket välsvarvat skrov och en väl tilltagen segelyta i kombination.

Kanske är det ändå boendekomforten och de sociala ytorna som imponerar mest. Ta bara flybridgen som med sina 30 kvadratmeter är den största som skådats i sammanhanget. Väl tilltagna är också den nedsänkta loungen med soffarrangemanget på fördäcket liksom sittbrunnen, däcksytorna och den nedsäkbara badbryggan.

Som sig bör gällande en jakt av Samana 59:ans kaliber är det upp till beställaren hur hen vill disponera inreningen gällande antal hytter, antal våtutrymmen och annat. Något som sker i tät dialog med Yachtsales kunniga personal. Kommer båten främst att användas för charterverksamhet? Ska hon kanske uteslutande seglas privat? Valet är ditt och vi skräddarsyr.

Oavsett vad så är man garanterad en båt som i hela sitt väsen är skapad för långa tider till havs utan att man för ett för ett ögonblick längtar iland.

För mer information, offert och visningsmöjligheter kontakta oss – info@yachtsale.se

Interior layout and design : BERRET RACOUPEAU YACHT DESIGN

Samana 59 briljerar med en smått makalös exteriör där snabba välsignande linjer och väl tilltagna sociala ytor har blivit något av Fountain Pajats främsta kännetecken.

Ljus, rymd och komfort. Det är själva grunden. Sedan är det i mångt och mycket upp till beställaren hur utrymmena ska disponeras gällande antal våtutrymmen och sovrum. För att nämna en del.

SPECIFIKATION

Skrovlängd
17,94 m
Bredd
9,46 m
Waterline length
17,8 m
Lätt deplacement
25 500 kg
Djupgående
1,4 m
Air draught (max)
27,75 m
Bränsle
1 200 l
Vatten
1 150 l
Motorkraft
110 hp
Motorkraft (tillval)
150 hp
Storsegel area
115,9 m2
Genoa area
88,0 m2
Staysail
40,5 m2
Asymmetric spinnaker (optional)
170 m2
EC Certification
A16 | B16 | C24 | D30
MER INFO


  Fyll i din mailadress och klicka på skicka så återkommer vi med en broschyr och en specifikation på båten.  Mattias Kennebäck
  Kontakta mig gärna ifall du har frågor!

  INTRESSEANMÄLAN


   < style="" class="logos__title">PARTNERS